For your hair, Kevin Murphy

Seophora – Arophes

Godmorgen søde piger, jeg er på vej på arbejde lige om lidt, og imorgen rejser jeg til Cypern, det er helt vildt! Kan slet ikke vente længere nu, og slet ikke nu hvor vejret er så trist i Danmark. Imorgen på denne her tid, er vi allerede lettet, og på vej, det er så fantastisk! Senere idag kommer min smukke veninde Emilie, som jeg rejser til Cypern med, her hjem og sover til imorgen.

Forleden dag da jeg var i København med skønne Amalie, manglede jeg lige at købe de sidste ting, inden jeg skulle rejse – og jeg elsker Sephora fordi man kan få alt, også er mange af deres produkter i rejsestørrelser. Jeg købte en showergel med duft af vanilje, en exfolierende kropsskrub – en så god aftersun, som dufter helt fantastisk, en facial mist som jeg vil bruge når jeg ligger ved poolen også købte jeg i Matas en lille øjencreme, da huden omkring øjnene har brug for ekstra pleje nu hvor man er i solen hele dagen. Jeg håber I får en dejlig dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For your hair, Kevin Murphy