Leaving paradise today

You know you like it

Godmorgen søde piger :-) Jeg er lige vågnet og ligger i sengen, idag skal jeg på arbejde og senere skal jeg hjem og hygge med min fantastiske søster. I må undskylde jeg ikke fik skrevet til Jer igår, men jeg var meget træt efter turen hjem, og havde kun brug for at slappe af og hygge med min søster som jeg ikke havde set i 4 uger.

Det var SÅ dejligt at se hende igen, jeg havde helt glemt hvor meget jeg holder af at have hende som min søster, fordi hun er den person som minder allermest om mig, på mange punkter og en søster kan ikke erstattes – hun forstår mig altid og hjælper mig med alle de ting som hun kan.<3 Har I det også sådan med Jeres søskende?

Jeg fri på torsdag og fredag og glæder mig sådan til at skulle lave en video med alle de klip Emilie og jeg har filmet fra ferien, jeg tror det bliver rigtig godt – det kan I godt glæde Jer til. Igår købte jeg de SÅ fine shorts I kan se på billederne, det er mine nye ynglings. Faktisk er dette samme model som en tideligere shorts, der netop har været I Buch med pallietter foran. Den er SÅ fin, især med bindebåndet. Håber I får en dejlig dag<3

19 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Leaving paradise today