Let's go to the beach

Mineralize

Godaften skønne læsere. Jeg er næsten lige kommet hjem fra en virkelig hyggeligt dag i København med min søster, vi har hygget os så meget. Vejret har været lækkert, så vi startede ud med at kigge rundt i butikker på Strøget, tog et smut forbi Torvehallerne, hvor vi lagde vejen forbi caféen Grød – og nøj hvor var det dog bare lækkert, det kan helt klart anbefales. Nu er jeg også bare den største grød-elsker, men jeg skriver forresten et indlæg om det imorgen, da jeg har købt det lækreste topping til min morgengrød.

Imorgen kan jeg slet ikke vente med at vise Jer mine nye køb, som er meget anderledes med virkelig stilet og rå, det glæder jeg mig til. Nu vil jeg smutte i seng, inden da tænkte jeg bare at jeg lige måtte vise Jer min nye facial mist ‘Charged Water, Skin Hydrating Mist’ fra M.A.C som fugter huden, og en fugtet hud er en smuk hud – uden tvivl! Det er så altafgørende for hvordan huden ser ud, og makeuppen ligger sig, hvis huden ikke er fugtet nok.
Derudover måtte jeg eje denne fine Eye Shadow i farven ‘ICE’ som ser så fint ud til mine blå øjne, det er min ynglings sommer-øjenskygge lige pt, elsker virkelig lyse, glitrende øjenskygger. I må alle sove rigtig dejligt <3

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let's go to the beach