Girly things

Same shorts, different styles

Hvor har jeg dog bare haft en hyggelig dag med hele familien idag. Det er faktisk rigtig lang tid siden, og sjælendt at vi alle laver noget sammen, fordi én af os altid skal et eller andet, så det har været så dejligt at være helt samlet. Vi har været i ILVA, IKEA og Lyngby fordi min søster flytter d. 1/8 i lejlighed med en veninde. Det bliver så mærkeligt at skulle undvære hende, og det er altså lige om lidt – jeg kommer til at savne hende <3

Derimod får jeg endnu et værelse, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til :-) Går allerede og planlægger nu. Det skal I nok få meget mere af vide om. Nu til mine fine nye shorts fra ZARA, som jeg er helt vild med. De kostede 199,- Jeg synes farven og selve måden de sidder er så lækkert – det er de flotte snit, som gør det hele. Først havde jeg fundet dem i denne farve, men da de bare var SÅ fine, måtte jeg også eje dem i den anden farve, som I kan se på nedenstående billeder.

Normalt ville jeg virkelig aldrig falde for nogle sorte shorts – men lige disse er virkelig stilet synes jeg. Jeg tror det er det lette silkestof, og de ellers feminine snit – som har gjort jeg har forelsket mig sådan I dem. Derudover synes jeg faktisk de sorte er gode til at på I byen, til mine mange palliettoppe. Nogle af Jer kan måske huske den flotte jeg købte til min dimensionsfest? Den og disse shorts, men et par høje stilletter ville se SÅ lækkert ud. Faktisk er det lige pt. den eneste sorte ting i mit skab, men det skal der også være plads til, hihi :-) I kan på alle billederne også se ét par af de mange nye sokker, der er kommet hjem I Buch – dem skriver jeg et indlæg om imorgen eller senere idag – I bliver helt vilde med dem.

19 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Girly things