For the autumn

Let’s make up

Åh hvor har jeg dog bare glædet mig til at vise Jer mit nye makeup- og hudpleje. Igår havde min søster og jeg en rigtig dejlig og hyggelig dag, hvor vi sov indtil vi vågnede, spiste morgenmad på altanen, shoppede en masse makeup og hudpleje i Sephora og spiste en skøn frokost på Sticks n’ Sushi, Tivoli Hotel – det var bare så hyggeligt, og nu savner jeg hende allerede igen.

Produkterne jeg har købt fra NARS er en en Iluminator, nærmest en flydende glimmer, som jeg bruger hen over kindbenene og de steder jeg ønsker at highlighte – den er SÅ god, jeg har netop prøvet den her til morgen, og er helt vild med den gold-peach farve den har, også giver den huden en fantastisk glød.

Det andet produkt fra NARS er en Tinted Moisturizer, som jeg brugte før jeg lagde min makeup. Den er oliefri, men ligger sig rigtig flot på huden, og giver en flot glød. Jeg har tænkt mig at bruge denne i stedet for foundation, som hurtigt kan se for dækkende og makeuppet ud – det er en slags primer med farve i, som lysner huden op og giver glød.

Derudover købte jeg også en Brush Cleanser fra Sephoras eget mærke. Jeg vasker mine børster mindst 1 gang ugentlig, for at undgå unødvendige bakterier og urenheder – udover det ligger makeuppen altså også bare 100 gange flottere, når børsterne indimellem bliver vasket. Specielt fountation og concealer børster.

Jeg har længe irriteret mig over at min øjenskygge i løbet af en lang dag forsvandt fuldstændig, eller lagde sig i nogle slags striber. SÅ irriterende og slet ikke pænt. Derfor har jeg nu anskaffet mig en Eyeshadow primer fra Makeup Forever, som jeg tror er så god – jeg fik den anbefalet, så glæder mig til at prøve den idag. Så købte jeg den bedste body mist, som har en helt ren og lækker duft, ligesom om man lige er kommet ud af badet.

Sidst men ikke mindst købte jeg en bodywash fra Sephora med duft af kokos, som er rigtig lækkert også havde min mor købt en makeupfjerne til mig fra Bioterm. Jeg har 2 ekstra mirakelmidler jeg skal vise Jer, I må have en dejlig dag<3

20 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For the autumn