Ready for the winter

What is in my bag?

Godaften sødeste piger, sikke en dag – jeg har fået så mange nye bekendtskaber, indtryk og faktisk er en helt ny hverdag startet for mig. Det har været en fantastisk dag, og jeg har mødt så mange søde mennesker, som jeg har det rigtig godt med. Jeg er så glad for at kunne starte på en frisk, hvor jeg nærmest ingen kendte, det var lige hvad jeg trængte til. Jeg er startet på Lyngby Handelsskole, som jeg ser så meget frem til at tilbringe de næste 3 år på – lige nu glæder jeg mig specielt til at komme i gang med lektier, undervisning og min normal hverdag, det bliver jo hyggeligt og rart med en masse udfordring.

Tænkte at det var passende med et indlæg omkring hvad jeg havde med i skole sådan en dag. Lige nu er der jo introuger, hvor vi skal lære hinanden at kende, og falde til – men allerede imorgen skal vi have vores computer med til en temadag vi skal have, hvor vi skal designe et produkt i Innovation – det bliver SÅ spændende, glæder mig rigtig meget. Min smukke pytontaske, som minder mig om en fantastisk person, er den jeg bruger som skoletaske lige nu, da den er meget rumlig og har plads til alt jeg skal have med. Jeg har lige nu primært min computer med, min pung, mit penalhus som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år af mine forældre, det er fra Mulberry – og min solbriller, nøgler og en parably. Mange af vores bøger bliver også elektroniske, hvilket er dejligt at jeg ikke skal slæbe så meget frem og tilbage.

Jeg har flere indlæg klar til Jer, men bliver nødt til også at høre om I alle har haft en dejlig start i skolen efter sommerferien? I må have en fantastisk aften <3

33 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ready for the winter