douched look

behind our thoughts

Hej søde piger. Så ramte sygdommen altså mig :-( Jeg er blevet snottet, og har stadig ondt i min hals, så træls, men dejligt at få slappet af. Jeg har det meste af dagen ligget i min seng, med min computer og set fjernsyn – men her ved aften tid havde jeg simpelhen så meget brug for at lave et eller andet, så jeg har været ude og ordne i vores orangeri i haven, hvor jeg har holdt mine tideligere outlets, og det skal der da holdes igen. 

Så i denne weekend, søndag d. 14/10 holder jeg endnu et outlet – men denne gang kommer min skønne veninde Christina, som har en masse lækkert tøj og pynteting med. Derfor bliver der i hvertfald fyldt op med lækreting derinde. En af de kommende dage vil jeg vise jer et sneak peak, det er såå fiint! :-) Hvis i har lyst til at komme så skriver i bare til min mail: Caroline.m@rburger.dk, så sender jeg min adresse til jer. 

Imorgen vil jeg vise jer nogle nye efterårs strikbluser jeg har købt, og nogle nye såå fine jeans. Udover det vil der komme billeder af mit nye værelse, som også er blevet rigtig hyggeligt, og nogle skønhedstips – jeg har nemlig købt nogle musthaves til huden, her til den kommende kolde vintertid. Håber i har haft en dejlig mandag, mange kys og knus <3

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

douched look