STUDDED SKIRT

50% RABAT PÅ NORI SUSHI

PicMonkey Collage
Godaften ladies! I skal forkæles med lidt rabat og god sushi, fra Nori Sushi. Som I måske har set på min Instagram, eller læst om her på bloggen, er Nori Sushi ét af mine favorit spisesteder i København. Modsat mange andre sushi restauranter, gør Nori om nogen noget ud af sushiens ydre. Ikke nok med at det smager himmelsk, så ligner det jo bare en million. Nori har haft så travlt, efter deres åbning på Østerbro – nu udvider de og er i fuld gang med at renovere deres nye lokale, som jeg ikke kan vente med at se – særligt fordi jeg skal hjælpe lidt til med indretningen.

Den nye restaurant kommer udover den lækre sushi, også til at byde på desserter og lækre cocktails – what’s not to like! Jeg glæder mig! Indtil videre åbner den nye Nori slut maj/start juni, jeg skal nok holde jer updated, men inden da, kan I forkæle jer selv, jeres veninder eller familie med et gavekort til en sushi-menu fra Nori, hvorved I kan spare 50% ved at anvende rabatkoden: caroline

I kan finde menuerne online lige her og læse mere om den nye Nori <3 Ha’ en dejlig aften – loove

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

STUDDED SKIRT