2 girls, 2 looks

Make it YOURS

Idag har jeg sovet længe, spist alt for mange kirsebær og ærter, ligget i vores hængekøje med min mor, og virkelig nydt en dag i afslapningens tegn. I går havde jeg en hyggelig dag med skønne Fie, vi har virkelig nydt det dejlige vejr, senere på dagen ringede min anden veninde og spurgte om vi skulle spise noget sushi og tage i Tivoli, såå hyggeligt – dog nåede vi ikke i Tivoli, da vi først var ved Tivoli Hotel kl. 21.30 eller deromkring, men vi fik skøn mad som altid og har en tivolitur tilgode<3
Som nogle af Jer måske ved, flytter min søster hjemmefra d. 1 i den kommende måned, det bliver SÅ mærkeligt at skulle undvære hende, men er virkelig glad på hendes vegne at hun har fundet en så skøn lejlighed og hendes voksne liv virkelig kan starte – det bliver så fantastisk for hende. Hun flytter sammen med en veninde, og jeg er sikker på de kommer til at nyde det i fulde drag, sikkert og jeg selv – da jeg skal besøge hende så ofte jeg kan, og nyde København og hendes nye hjem.
Meeen, en anden positiv ting ved at hun flytter, er altså også at jeg får hendes værelse og kan indrette endnu et. Iih hvor jeg dog allerede glæder mig helt vildt! Jeg har allerede planlagt hvilke møbler som kunne være fine, og nu tripper jeg virkelig efter at komme i gang med det, selvom der jo egentlig kun er få dage tilbage. Jeg glæder mig til at vise Jer billeder løbende, når vi er i gang med begge værelse, da jeg faktisk skal have malet, skiftet tapet og ordnet nogle andre ting på begge. På collagen kan I se nogle af de ting jeg allerede har, og nogle ting som ville være SÅ fine på værelset <3 Hvad har I lavet idag?

 

40 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

2 girls, 2 looks