MASSAGE OG FYSIOTERAPI

42 RAW IN COSY SURROUNDINGS

blå-kjole-1 blå-kjole-3 blå-kjole-4 blå-kjole-12 blå-kjole-13
Hej piger! Pyha, er LIGE blevet færdig med at rengøre og oprydde mit værelse, som har fået hele turen idag. Det har sådan trængt til en ordentlig rengøring, så nu er der blevet så fint – herudover har jeg også  fået ryddet ud i mit skab, så min salgsside, Fashion By Caroline Closet bliver updated i løbet af imorgen – og der er SÅ meget fint!

Lige nu, ville jeg egentlig også bare minde jer om, 42RAW’s fine og ikke mindst hyggelige café i Waterfront centeret, da jeg har været der en hel del de sidste par uger. Jeg har især drukket iced latte (byen bedste i øvrigt, og så er den lavet på deres hjemmelavet mandelmælk! Try it!!) herudover har 42RAW fået en iced matcha latte, som smager så lækkert og er perfekt i det varme vejr, vi forhåbentligt snart får tilbage. Matcha er en superfood og en kop enten matcha latte eller iced latte, svarer til at drikke 20 kopper te, hvis man kigger på mængden af antioxidanter og vitaminer – vildt ikke? Nu vil jeg hoppe i bad, tror jeg når at få opdateret jer igen senere, vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MASSAGE OG FYSIOTERAPI