“Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense.”

latest buys; my card is burning

Hej søde piger,

Jeg sidder lige nu i fuld gang med lektierne, og havde en i den grad brug for en pause – så den skulle da helt klart bruges på bloggen. Jeg lovede jer igår at i ville få nogle outfitbilleder, men jeg har idag allermest  lyst til at forblive i mit joggingsæt og lade ansigtet blive makeup frit. :-)

Igår lavede mig og Amalie lækker mad og hyggede hele aftenen. Udover det plejede vi ansigtet om aftenen, med en lækker maske fra Amazing Space og nogle fugtgivende cremer fra Tromborg, så selvforkælelsen fik også hele omgangen. Nu da i ikke får de outfitbilleder, har jeg lavet en form for sneak peak på mit outfit imorgen, jeg vil ikke afsløre hele sættet men farverne består primært af armygrønne, nøddebrune, lysegrå og guld nuancer. Jeg er sikker på det bliver et rigtig lækkert og eksklusivt outfit.

I morgen må i endelig huske at følge med på bloggen piger. Der kommer både outfitbilleder, og hvis jeg når det er jeg også i fuld gang med mit første DIY projekt, på bloggen ihvertfald. Så det bliver altså lidt spændende, hvad det omhandler på i vente med at se til engang i løbet af ugen. :-)
Jeg håber i har haft en fabelagtig weekend – endnu engang tak for alle jeres views og jeres altid positive kommenterer. 

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense.”