Glitter top from Buch

Mine nye køb fra igår. En så lækker og meget eksklusiv skjorte fra Good Look, den er creme/lyserød i farven. 299,- // En så fin palliettop fra Kosmika, helt igennem fantastisk at se på, og den bliver så flot til en gylden brun kulør. 499,-

 Hej søde piger
Jeg er netop kommer hjem fra skole og et hurtigt smut i byen med min mor. Jeg har haft en dejlig og meget hurtig dag i skolen, og jeg er så stolt over mine standpunktskarrakterer. Jeg har fået 10 i dansk, tysk skrift. og mundtlig, matematik mundtlig og problemregning, biologi og engelsk! Det er så dejligt at få så gode karrakterer, udover det synes jeg at alt den tid man ligger i lektierne er det værd, hvis man kan ende ud i de karrakterer! Det er en fantastisk følelse at få god respons på det man lavet. :-)

Nu er min søster på vej til Val T, så jeg er nu enebarn i en hel uge. Imorgen skal jeg på en hyggetur med min mor til Lyngby, iaften skal vi spise lækker mad og se nogle gode film, udover det smutter jeg snart ned og træner. Jeg vil klart her i ferien bruge mere tid på bloggen, de dage jeg har tid. Så der bliver forhåbentlig helt fyldt op på bloggen med outfitbilleder og andet godt. I må endelig skrive hvis der er noget i ønsker, nu hvor jeg har endnu mere tid. Jeg håber i har haft en ligeså god start på ferien som jeg, og følg endelig med på bloggen engang imorgen piger. I må have en fabelagtig aften og ferie!

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg