This is an unique item

Wish it – Dream it – Do it

Hej søde piger,
Så jeg er kommet hjem efter en hyggelig tur i byen med mine søde forældre. Jeg har både igår og idag, haft nogle så fantastisk hyggeligt timer med mine forældre – det har været så skønt! :-) Vi var som sagt i Lyngby igår, og jeg fik købt nogle smukke ting også var jeg så heldig at få en før fødseldagsgave, som jeg har ønsker mig i utrolig lang tid. Alle tingene skal i nok få at se senere, da der i dette indlæg også er nolge nye ting.

Min mor købte idag den smukkeste lampeskærm, så fin! Den passer perfekt ind i vores hjem, og står fantastisk godt til pyntetingene omkring. Jeg synes hvide farver her for tiden er den flotteste, jeg tror at forårets farver bliver meget hen i de lyse og hvide nuancer. Jeg købte idag en utrolig sød strik fra Only, den er grå også er den besat med sølv pailletter – og dem har i nok lagt mærke til, at jeg overhovedet ikke har noget imod sådan nogle – det er bare så sødt at se på! :-) Nu vil jeg gøre næste indlæg klart, som bliver en del anderledes i stilen, men forandring fryder engang imellem.

10 kommentarer

 • Blusen er rigtig fin! Jeg har også kigget på den :-)Måske du vil besøge min blog? :-)Knus<3justsmiiiile.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://alberteeriksen.blogspot.com/^Hun efterligner dig umådeligt meget.. Bare til info! :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også over vejet at købe den bluseden er så fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strikken ser skøn ud og den vil sikkert også stå flot til dit smukke lyse hår :)Jeg har fulgt med i et stykke tid nu og har nu valgt at jeg skal blive fast læser.Din stil er langt fra ligesom min, og dem plejer jeg at følge, men jeg kan godt lide din fineog sarte stil. Den er bare så skøn :)Stilarter er så forskellige, og folk ser godt ud i forskelligt tøj og din passerrigtig godt til dit udseende og personlighed :)Lige lidt komplimenter til en ellers kedelig tirsdag. Selvom det ser ud til du har haftnogle gode dage med dine forældre :)Jeg håber du vil kigge forbi og at du blev glad for kommentaren :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak søde Christina! Jeg er også rigtig glad for den. Hvor er det dejligt du er blevet fast læser, og selvom vi måske ikke har helt samme stil.Jeg synes det er fedt at blive inspirreret af nogle, som ikke har same til som en selv. Man får tit et helt andet syn på de ting, som falder i hinandens smag, synes jeg. :-)Hvor er du bare sød – blev helt glad da jeg læste det. Dejlig du kan lide det. Tusinde tak for alle de søde ord og komplimenter, det varmer umådeligt meget! Rigtig god tirsdag til dig søde du! :-)Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Caroline hvad har strikken kostet?den passer bare perfect til dig, normalt bryder jeg mig ikke om sølv trøjer. Men netop den her er fantastisk!knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

This is an unique item