Wish it - Dream it - Do it

White tunique

Så så så smuk tunika fra Via Ta Vie, 499 kr. Den bliver fantastisk på til sommer, en brun kulør og noget langt lyst hår ville klæde den så godt!
Hej igen søde piger,
Da jeg har købt et par ting, tænker jeg, at jeg i nogle få dage laver et indlæg med én af de ting jeg har købt, i stedet for at få det hele i én stor mundfuld – så er i også sikret i 2 indlæg hver dag, det er da skønt!
Én af de ting jeg købte var den her så fine hvide tunika fra Via Ta Vie, normalt er jeg ikke så meget til guld, men lige den her synes jeg bare er så enkel, feminin og meget smuk med alle de detaljer den indebærer.
I kommer selvfølgelig til at se den på snart, men tror nu stadig den er en smule for kold at have på. Ryggen er meget nedskåret og skuldrene er helt frie. Men jeg er sikker på den bliver så fantastisk smuk til en brun kulør og noget lækkert langt lyst hår! Jeg kan slet ikke vente med at få den på til sommer – har overvejet også at købe den i en slags plum farve, men kan ikke helt finde ud om det bliver for meget? :-)
Hvad synes i om den piger, er den ikke bare fin? I må have en fantastisk aften, og følg endelig med på bloggen imorgen – sweet dreams!

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wish it - Dream it - Do it