White tunique

Så har jeg fået en facebook side til bloggen, i må hellere end gerne syntes godt om siden – det kan i gøre lige her. Husk at der allerede kommer et sneak peak ind engang i aften, på en lækker ny buksedragt! 

Hej søde piger,
I morges oprettede jeg en facebook side til min blog. Efterhånden har jeg set flere og flere blogs, som udvider deres blog, ved at oprette endnu en form for ‘blog’, bare på facebook. :-) Jeg tænker at jeg vil bruge den til at vise sneak peaks og nogle små opdateringer i løbet af dagen, så man altså har endnu et sted at følge bloggen. Jeg er sikker på at det også vil få nogle flere læsere med sig, og det er jo ikke til at klage over.

Jeg håber i vil følge mig på facebook også, ved at syntes godt om – det kan i gøre lige her. Der er allerede kommet et sneak peak ind på siden i morges – jeg glæder mig så meget til at få det brugt! Lige nu er jeg netop kommet hjem fra Lyngby, og min mor og jeg har fået byttet det vi skulle, og selvfølgelig faldt jeg over den lækreste buksedragt jeg længe har set. Gud hvor var den flot! Der kommer ét indlæg med den imorgen tidlig, men i den anledning vil jeg selvfølgelig allerede engang i aften, lavet et sneak peak billede og sætte det på min facebook side – så i må følge godt med piger! :-)

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

White tunique