Blonde hair

Jeg kan uden problemer godt overbevise mig selv om at disse her bikinier/swimsuits, bliver jeg nød til at eje! Feminine, enkle, ekslusive, ynglings farver og meget smukke med alle de detaljer. (Bikini – 1550,- // Swimsuit – 1750,-)

Godmorgen søde piger,
Jeg er stået forholdsvis tideligt op, og min dag kommer til at stå på de sidste engelsk lektier, træning også kommer min meget savnet søster hjem fra skiferie – så dejligt! Jeg glæder mig lidt til at komme i skole igen, og jeg må faktisk indrømme jeg for tiden, har en smule trang til at få en stil for som lektie. Kender i ikke følelsen af det? Men jeg vil indrømme at hvis i spurgte mig på næste mandag, så ville jeg uden at tøve svare NEJ! Men lige nu kunne jeg altså med glæde sætte mig og skrive lidt. :-)

Det her indlæg skulle faktisk handle om HANNE BLOCH’s så lækre swimsuits og badedragte – som jeg er faldet pladask for. Hold nu op! Jeg har besluttet mig for at i stedet for at købe en masse af H&M’s bikinier, som jeg forresten ejer en hel del af – i år vil investerer i en lidt dyrere én, som jeg kan spare op til. Og man skal ikke tage fejl af at de til sommer helt sikkert er blevet sat ned, så prisen bliver forhåbentlig lige mere overkommelig. Lige nu står jeg bare i et valg mellem disse to, så ubeskrivelige feminine og smukke bikinier. Jeg kan overhovedet ikke vælge. Jeg synes der er noget vildt flot vil begge to, og jeg kan umugligt finde en favorit. Selvfølgelig får man ikke sol på maven, ved swimsuiten, men alligevel er den bare utrolig flot med alle de enkle og meget eksklusive detaljer. Hvad synes i piger – kan i vælge mellem dem? :-)

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blonde hair