unique fur and unique details

Mit outfit består idag af en vest fra Rose & Rosa, min søde hvide tunika fra Via Ta Via og nogle grå/lyse jeans fra Gina Tricot og en Rosemunde top i en plumfarvet – et lækkert og meget lyst outfit.
Hej søde piger,
Jeg er næsten lige kommet hjem fra skole – en lang og meget trættende dag. Inden længe smutter jeg ned i byen, hvor jeg med min søde familie skal på restaurant, for at fejre min mors fødselsdag. Stort tillykke mor, du er den bedste man kan tænke sig til! Lige nu glæder jeg mig så meget til på lørdag, hvor jeg jo tager på skiferie til Østrig – hvor bliver det altså bare lækkert! :-)
Mit outfit består idag af en vest fra Rose & Rosa, min søde hvide tunika fra Via Ta Via, lyse/grå jeans fra Gina Tricot og én af mine nye Rosemunde toppe – det er et meget enkelt og fint forårsoutfit, og farverne er skønne sammen. Jeg er simpelhen blevet træt af de sorte og mørke farver, jeg har brug for at se nogle hvide tunikaer og nogle plum/lyse farver og sidst men ikke mindst nogle lyse lyserøde. Kys og knus!

 

6 kommentarer

 • Lækkert outfit, og tillykke med din mor. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!Super fint outfit! Hvad for et program bruger du til din overskrift? Tillykke med din mor! Knus Marie Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din mor! Jeg har prøvet at google, men Vi Ta Via er simpelthen ikke til at finde?! Er det en netbutik du har tunikaen fra? Eller en “rigtig” butik, og hvis ja, ved du så hvad adressen/byen er?Vil virkelig gerne eje den, så det ville være SÅ lækkert, hvis du ved det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med dig, Cecilie! Jeg er også helt forelsket i tunikaen fra Vi Ta Via, men jeg kan simpelthen bare heller ikke finde den – øv øv! Caroline, jeg er så enig i at de lyse og pastel lyserøde farver passer perfekt dette forår. Det er også netop de farver jeg søger. Knus C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin vest, søde du! Lige din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flot vest du har :) KH Camilla, http://www.NativePassion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg