JURLIQUE FOR MY SKIN

31.03.17

p1230830 p1230811 p1230804
Hej piger! Hvor er denne dag og måned for den sags skyld, dog bare fløjet afsted. Jeg synes der er sket så mange spændende ting og har i det hele taget, haft en fantastisk start på år 2017. Idag har jeg haft fri og har været hjemme hos min søster og hjulpet hende med nogle billeder, herefter har jeg været hjemme alene og fikset en masse blog relateret ting. Som en god afslutning på dagen, tog min søster og jeg ud og spiste og hyggede og nu er jeg hjemme hos C, hvor den står på filmhygge. Hvad har I lavet idag?

Resten af ugen skal bruges til fashionweek og så har jeg en masse spændende blogindlæg coming up, som I skal glæde Jer til <3 Som lovet, får i denne fine strik at se idag, som er så hyggelig og et musthave i kulden. Den er fra Sparkz og kan findes online her. 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

JURLIQUE FOR MY SKIN