BUCH COPENHAGEN

Smukke Philia og hendes mindst ligeså smukke hjem – som falder lige i min smag. Jeg kan slet ikke vente med at skulle indrette min egen lejlighed, når jeg engang flytter hjemme fra med en veninde eller kæreste. Jeg er sikker på at min lejlighed ender i fuldstændig samme stil som Philia’s, som jo har en stil ens med min mor. Vintage fransk sti blandet med sort, hvid og grå – det symboliserer en fantastisk atmosfære ifølge mig. 

Hej søde piger,
Idag havde jeg fri klokken 13 allerede, så direkte efter skole smuttede jeg ned til min frisør og fik farvet min bund – og resultatet en fantastisk! Jeg glæder mig til at vise jer det igennem nogle outfitbilleder som i højstsandsynligt får imorgen. Imorgen skal jeg som sagt til Østrig, og vi rejser midt om natten – i den anledning har jeg fået lov til at blive hjemme fra skole, så jeg kan få pakket de sidste ting og slappet godt og grundigt af. Nu hvor jeg imorgen har en hel dag hjemme, har min søster og jeg besluttet at tage en tur til Lyngby, så der skal hygges og jeg vil også rigtig gerne have taget nogle fine outfitbilleder til jer, så husk at følg med på bloggen imorgen piger. :-)
Som jeg har skrevet i et tideligere indlæg, har jeg besluttet simpelhen at planlægge en masse indlæg, så mange som jeg kan nå. Jeg vil nødig have at bloggen bliver helt stille, så jeg vil svare på alle jeres kommentarer og helt sikkert også opdaterer jer dernede fra. Jeg glæder mig til endnu en skiferie, det er bare så lækkert og meget afslappende at komme væk fra min travle hverdag. Jeg håber i får en dejlig aften piger. :-) 1000 kys og knus!

6 kommentarer

 • Lyder dejligt! :-)Du er velkommen til at kigge forbi min blog ;-)knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Carolinehvornår laver du blog andbefalinger igen?For jeg er nemlig lige blevet udvalgt som ugens outfit.På http://www.jegelskermode.dk Så nu håber jeg på min blog er god og jeg snart får flere læsere. Håber også så du vil tjekke den ud da jeg ser meget optil dig som blogger. Kærligst Amaliewww.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Amalie!Jeg vil helt sikkert snart lave nogle bloganbefalinger. Og hvor er du bare sej at være blevet valgt ud på jegelskermode.dk – så fedt! :-)Stort knus C <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej caroline :-) først vil jeg rose dig, for din fantastiske blog – hold fast jeg blev chokket, da jeg opdagede hvor gammel du var, du virker rigtig moden af din alder og til at have helt styr på alting ;-) Vi deler den samme passion for interiør og birger et mikkelsen etc. Har hende Philla en blog som man kan følge eller? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej CarolineHvor finder du alle disse fine billeder af Phillias hus henne?Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BUCH COPENHAGEN