thursday wants

30% OFF NINÈ COPENHAGEN

skaermbillede-2017-11-24-kl-12-08-30 picmonkey-collage
Hej søde piger! OG glædelig BLACK FRIDAY! Jeg synes altid der er et eller andet med denne dag, der gør at jeg stresser lidt ekstra over alting? Kender I det? Tænker måske det er følelsen af, at der selvfølgelig er mange mennesker over det hele, men også dét at der er noget at sparer nærmest overalt – så jeg føler lidt, at jeg skal nå at være bevidst om alle de gode tilbud, hvilket jo er tosset – først og fremmest fordi det er en umulig opgave og næst fordi at jeg egentlig ikke mangler mere, end det jeg havde planlagt at købe, som kun er en pudder og en lampe til min nye lejlighed.

Jeg er flyttet her til morgen, så der har været fart på! Dog er det hele gået meget lettere end forventet og alting er flyttet nu og jeg synes egentlig jeg har fint overblik over det meste ;-) Det er aldrig sådan at vide, med alt det flytteri. Senere idag, tager jeg til The Beauty Lounge, hvor jeg kommer til at vise jer min nye kollektion fra NINÈ Copenhagen og så kører jeg minus 30% på hele sortimentet. Udover det, er der endelig mulighed for at købe den fine COSY jakke, som er fra den nye vinterkollektion, til en særlig pris, kun idag. 

Måske vi ses til Black Friday hos The Beauty Lounge på Søborghovedhade senere? Det foregår fra kl. 18-22, hvor der iøvrigt vil være bobler, overraskelser, optrædener og meget mere. I må have en skøn dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

thursday wants