FOR YOUR JEWELLRY

3 STRIKES

IMG_8167 IMG_8181 PicMonkey Collage1
Godaften søde piger! Pyha, sikke et regnvejr der har været idag! Var nærmest nødsaget til at blive indedøre i Københavns shoppingcentre idag, eftersom jeg havde parkeret midt inde i byen, udendøre – taktisk dumt idag! Og så havde jeg selvfølgelig det mest praktiske fodtøj på til regnvejr, nemlig sandaler ;-) Hihi, så dumt altså! Om ikke andet, har jeg haft en hyggelig eftermiddag med frokost på PS bar og hygge med to veninder – så dejligt! Jeg nyder virkelig tilværelsen i fulde drag lige nu, hvor jeg intet stress har om ørerne. Det har været så tiltrængt og jeg kan virkelig mærke en ro helt inde i kroppen, som jeg ikke husker hvornår jeg sidst har følt.

Eksamenerne, medfører altså bare rigtig meget stress, præsentationsangst og høje krav til sig selv, som gør det svært at have et roligt øjeblik. Jeg har i skolen, altid følt at jeg skulle gøre det hele perfekt, klare alle fag og opgaver til et 10- eller 12-tal, hvilket jeg senere har erkendt, er en god stræben, hvis det holdes på et moderat niveau. Dét at blive skuffet over sig selv, hvis man klarer sig dårligt, synes jeg derimod er negativt og noget som man selv skal arbejde på. Jeg er igennem mine mange års skolegang, og særligt det sidste år i 3.g, blevet rigtig god til at vælge mine kampe. Jeg har fx aldrig været matmatisk dygtig, så at jeg kæmper mig til et 4-tal i virksomhedsøkonomi, føler jeg er det bedste jeg kan præstere – altså lærte jeg at hvilke i denne karakter og i tanken om, at dette ikke var et fag jeg brillierede i, modsat eksempelvis afsætning og dansk, hvor jeg var langt skarpere og lettere kunne score en topkarakter.

Min mor har altid lært mig, at man ikke kan eller skal være god til alt, men blot gøre sit bedst, i alle henseende. Dette medfører derfor også, at jeg aldrig har givet op på noget, men derimod gør jeg alt det bedste jeg kan, for så føler jeg om ikke andet, at jeg har gjort mit aller bedste. Jeg tænker at det særligt er os piger, der har disse perfektioniske tanker om os selv og det er jo fantastisk at vi har modet på at prøve, men når det nu engang ikke lykkedes at score 12 i alt, så må vi endelig ikke rokke os selv ned. Tænkte det var sundt med lidt tanker, efter alt dette karakterræs på de sociale medier – ligegyldigt hvilken karakter der står i huen eller snit på eksamensbeviset, så har vi på den ene eller anden måde gjort hvad vi mente vi var i stand til.

Som en ekstra lille tilføjelse til dette, så læste jeg forrige uge en artikel hos Berlingske, om at det i langt størstedelen af virksomheders ansættelser, ikke var hvad der stod på eksamensbeviset der gjaldt, men derimod erfaring, væremåde og gå-på-mod der tæller! En lille reminder til alle os studenter <3 Nyd jeres aften piger, tror jeg får skrevet til jer senere, men hvis ikke – sov dejligt <3

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

FOR YOUR JEWELLRY