RØGFRI FREMTID

3.10.17

picmonkey-collage2picmonkey-collage22
Skirt HERE / Tee HERE / Sneakers HERE


God aften piger. Endnu en dag, der bare er fløjet afsted synes jeg. Jeg har sovet længe, spist den lækreste mad fra Vitaboost, lavet en lille smule arbejde og her til aften, var jeg ude og spise med Camilla – så alt i alt i en rigtig dejlig fridag <3 Tidligere på dagen, var jeg lige forbi mine forældre og så har jeg pakket nogle NINÈ Copenhagen pakker, der skal sende afsted her imorgen formiddag.

Jeg var iført en ny nederdel fra Nelly, samt hvid tee og Adidas sneakers, da vejret idag var ret solrigt – lige indtil regnen altså kom ;-) Jeg vil hoppe i seng nu, er på trods af mit afstressende dag, egentlig ret træt – vi skrives ved imorgen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RØGFRI FREMTID