1. ADVENTS KONKURRENCE ∙ Aviendo Natural

20% OFF EVERYTHING AT NELLY.COM

Untitled-1
CLICK TO SHOP
img-thing351116-0243_5Skærmbillede 2015-11-29 kl. 11.13.38351144-2350_5709258-0014_5
Nu er det tid til et get-the-look indlæg, da jeg er obsessed med Kendell Jenners look på ovenstående billede. Er hun ikke chic? Jeg er så vild med det! Defor har jeg fundet nogle nærmest identiske items, som kan shoppes hos Nelly, der i denne weekend kører 20% everything – dette er en god undskyldning for at shoppe, bare en lille smule. Bomberjakker er fortiden in og jeg er selv stor tilhænger af dem, de er rå, klassiske og tidsløse – ligesom de kan bruges stort set året rundt.

Idag skal min søster og jeg havde ordnet nogle praktiske ting i lejligheden, jeg skal have fikset en engelskaflevering og sidst men ikke mindst skal vi hjem til min skønne forældre senere idag og hygge. Har I nogle særlige planer idag? Forresten, skal I huske at bruge rabatkoden: BLACK20, hvis I shopper hos Nelly, denne trækker nemlig de 20% af helt til i aften kl. 23.59 – hurry up!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

1. ADVENTS KONKURRENCE ∙ Aviendo Natural