YOUGLOW SPRAYTAN

2. ADVENT- ANASTASIA BEVERLY HILLS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godaften piger! I må virkelig undskylde mit sene indlæg, men havde glemt min computeroplader hos mine forældre igår, så kunne ikke nå at opdaterer bloggen, inden den løb tør for strøm. Derfor bliver 2. Advents konkurrence idag, altså sat igang en smuuule sent, hihi – det håber jeg går an. Om ikke andet, har jeg nydt dagen, har virkelig været træt, men C og jeg tog en tur i tivoli og spiste den lækreste tartar på Manfreds, som han længe havde talt om, at han gerne ville smage – det kan virkelig anbefales! Nu skal jeg have pakket færdigt, taget en bad og ja, så bare på hovedet i seng, da jeg også skal tidligt op imorgen og ud til lufthavnen. Min søster og jeg tager til London imorgen og jeg glæder mig helt vildt!! Nogle særlige ting I tænker vi skal opleve, restauranter vi skal besøge? Lad mig endelig høre Jeres erfaringer <3 Nu til konkurrencen, I kan nemlig idag vinde lidt godter fra Anastasia Beverly Hills, som virkelig er et fantastisk makeup brand, der særligt er kendt for deres bryn-makeup. Har I prøvet det? Hvis ikke, er det altså virkelig bare at kaste jer ud i det.

Alt I skal gøre for at deltage er, at kommentere i indlægget, hvorfor I skal være den heldige vinder! Vinderen får en såå fin pakke, med en masse godter fra Anastasia Beverly Hills, så kommenter løs ladies! Vinderen findes om præcis en uge, næste adventssøndag. Ønsker I forresten at købe noget fra Anastasia til Jer selv, kan I finde et stort udvalg på Finest Cosmetics og i Sephora.

Før jeg smutter i seng, skal jeg også lige nævne vinderen fra min forrige adventskonkurrence, der blev Salla, som synes julen handler om at nyde glæden ved at give, hvad end det er kærlighed eller gaver – men at give, er noget ingen bliver fattigere af, som Salla så fint skrev. Jeg har virkelig nydt at læse hver én enkel kommentar og er så glad for at så mange af jer, havde lyst til at deltage. Tusind tak! Ha’ en fantastisk aften, vi skrives ved <3 (Salla må iøvrigt gerne skrive til min mail: caroline.m@rburger.dk)

127 kommentarer

 • anette

  Åh jeg elsker deres produkter men har brugt mine penge til gavef til mine skønne børn. Derfor ville det være skønt at vinde en gave til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Malchow

  Jeg vil gerne vinde den fine adventsgave, så jeg kan blive fin til nytårsfest samt, jeg har haft meget at se til med eksaminer, så den gave ville være perfekt til at forkæle mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Fordi jeg drømmer om mørk, fyldig og tyk øjebryn og lang og mørk øjenvipper, tilsyneladende kindben, og tynder ansigtet. Men desværre er der en ingen af disse ting i min gene, så vil jeg gerne gør mit bedste for at se ud som jeg vil :) Elsker Anastasia Bever Hills produkter til contour og til øjenbryn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Hej Caroline ❤️

  Jeg elsker hendes produkter og har netop prøvet øjenbryns produkterne. Super gode! Ville elske at modtage en pakke med en masse produkter fra hende! 😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh, hvor er det bare en lækker præmie! Det ville være en helt fantastisk præmie at vinde her op til jul, da farverne i Modern Renaissance paletten ville passe perfekt til diverse jule- og nytårslookss, hihi. Jeg har selv været såå glad for contour-kittet, men er desværre ved at have opbrugt mit. Jeg har haft kig efter Modern Renaissance samt brynprodukterne derfra længe, men pengepungen tillader mig desværre ikke at forkæle mig selv med nogen af delene her fortiden. Derfor ville det simpelthen være SÅ fedt at vinde konkurrencen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg ville elske at vinde denne gave, da jeg har brugt alle mine penge på julegaver til min familie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Lykke Andersen

  Har desværre kun prøvet hendes contour kit, som dog kun overraskede mig positivt! Ville slet ikke kunne undvære dette produkt, nu hvor jeg har prøvet det. Ville derfor elske at prøve mere fra mærket – det ser super lækkert ud! Krydser fingre 🙌🏼💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig prøvet nogle af deres produkter, så det ville være rart at teste dem ud! De er bare rigtig dyre og eftersom jeg har købt julegaver til hele min familie er kontoen lidt tom. Jeg valgte nemlig at kaste lidt flere penge efter min mors gave, som tak for et dejligt år.

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder ville jeg også dele nogle af tingene med min skønne veninde. Hun elsker nemlig makeup men ejer ikke så meget selv.

  Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  sikke en lækker gave!
  Ville elske at vinde, da jeg længe har ønsket mig make-up fra ANASTASIA, men oven på alle julegaverne er penegne desværre små. så sådan en julegave til mig selv ville jeg elske!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine korning lund

  Fordi jeg har hørt så meget godt om deres produkter men aldrig selv prøvet dem endnu :) God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal vinde fordi jeg er helt pjattet med makeup, men har sjældent råd til at købe noget virkelig lækkert! Det ville være sådan en forkælelse at få fingrene i så god kvalitet og så bare have det mega sjovt med at lægge makeup hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fordi jeg elsker makeup (og bryn!). Er også altid på udkig efter nye lækre brynprodukter, og tror bestemt at disse er rigtig lækre! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uha, det lyder virkelig lækkert!
  Jeg har aldrig prøvet noget Anastasia Beverly Hills makeup, men har kigget rigtig meget på Modern Renaissance!
  Jeg har desværre ikke råd til nogen form for selvforkælelse lige pt.
  Jeg skal tager på højskole om lidt for at optimere mine chance for at komme ind på min drømmeuddannelse, så alle mine penge går til det.
  Det ville virkelig være fantastisk her op til jul og nytår! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækkert, Caroline! Jeg deltager! Jeg skal vinde fordi jeg elsker Anastasia’s produkter, men desværre ikke har pengene til dem her op til jul :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Åh, det skal jeg fordi jeg længe har hørt godt om produkterne, og jeg rigtig gerne vil prøve kræfter med især contouring, som jeg gerne vil kunne mestre (og som nok ville skabe underværker …) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Jeg skal være den heldige vinder fordi det er lidt småt med pengene for tiden, så jeg derfor ikke har råd til luksusting som lækker makeup. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige. Glædelig 2.søndag i advent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Disse produkter vil være den perfekte selvforkælelse til mig selv. Jeg har en travl julemåned, hvor pengene naturligvis går til andre end en selv. Derfor ville denne konkurrence være ideel for mig at vinde :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er i gang med min egen lille “makeover” både udenpå og indeni, kort sagt forsøger jeg at være den bedste udgave af mig selv. Lige nu fokuserer jeg mest på at få trænet, spise sundt og omgive mig med de mennesker jeg elsker, da det giver mig energi og gør mig glad. For mig er den indre del, den vigtigste part af processen, men jeg tror helt sikkert at disse smukke produkter som denne adventsgave indeholder, også vil hjælpe mit “nye ydre” godt på vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone molnit

  Jeg kan ikke rigtig fortælle dig, hvorfor jeg skulle vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min veninde er dødforelsket i anastasia make up, så hvad ellers ville være en perfekt julegave til min bedsteveninde? Desuden har hun lige været igennem en hård operation, så jeg synes hun fortjener denne gave! Jeg ville rigtig gerne glæde hende med denne præmie hvis jeg bliver den heldige vinder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette B.

  Jeg er sikker på, der er mange kvinder der ude, der fortjener at blive forkælet. Men jeg håber for én gang skyld, det er min tur. Jeg er den største fan af Anastasias produkter og trænger gevaldigt til en refill af contour paletten, da jeg ikke kan undvære den til daglig. 🍀
  Med hensyn til London kan jeg anbefale at tage til Notting Hill, hvor der i weekenden er Portobello Road marked. Det er super hyggeligt og området har meget at byde på. Ellers er det også hyggeligt at komme i de centrale parker som Hyde Park og St. James park, hvor sidstnævnte vrimler med egern. 🐭🍂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ville elske at vinde denne præmie, da jeg længe har villet prøve Anastasia produkterne, som alle skriver så godt om. Krydser fingre :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg skulle vinde, da jeg er helt pjattet med Anastasia og hendes produkter! Desværre er december måned for mig, bare startet rimelig tung, da min bedste veninde døde, og jeg derfor ikke har omgås med mennesker siden, hvilket også har relateret til, at jeg er sygemeldt. Derfor kunne dette være lækkert at vinde, så jeg fik lysten til at se andre mennesker igen og få gjort noget ud af mig selv, så jeg kunne få livsglæden tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg skal være den heldige vinder, så jeg kan forære den lækre præmie til min søde mor, som virkelig fortjener lidt forkælelse. Derfor ville jeg elske at kunne give hende dette i form af ny makeup :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har aldrig prøvet mærket før, men hørt så uendeligt meget godt om det! Og så ville det jo bare være pisse fedt, at vinde noget makeup i en tid med så mange fester!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone S

  Jeg ville forære min søster denne pakke. Jeg elsker selv virkelig Anastasias produkter, men jeg synes, at hun fortjener det mest. Hun har haft en hård tid på det seneste, hvor hun har været indlagt med min lille nevø, der er født 8 uger for tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Klintrup

  Det her er måske kliché, men jeg har vitterligt ALDRIG vundet noget i hele mit liv. Lidt trist egentlig… Men derudover E L S K E R jeg make-up, har bare aldrig fået taget mig sammen til at bruge penge på anastasia beverly hills!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke P.

  Jeg er ved at løbe tør for min MAC bronzer = min eneste glød her i vinteren ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig, hørt meget godt om Anastasia;) Når man nu ikke er så god, til at lægge makeup. Men gerne vil gå med det, er Anasatasia bare det helt perfekte. Så det kunne jeg godt tænke mig at vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Kirstine

  Det ville være fantastisk at kunne vinde disse lækre produkter! Jeg elsker makeup, men er dog ikke så heldig at eje noget fra anastasia… det ville virkelig være den bedste advintsgave. Da min familie og jeg holder en begrænset jul, fordi vi har fået lavet hele vores hus om…jeg elsker julen! Ligemeget hvor mange gave man end får! Det er tanken der tæller, og at nyde hinandens selvskab 100%
  Jeg ønsker alle en god jul<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg skal være den heldige vinder fordi jeg her til morgen simpelthen tabte min makeuppung og derfor ødelagde flere forskellige makeupprodukter, så de ville være fantastisk at få lidt hjælp :D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Jeg vil gerne vinde, da jeg ikke har forkælet mig selv i snart 3 år pga. Småbørn. Har efterhånden slet ikke noget lækkert makeup og ved nærmest heller ikke hvad man skal købe længere. 😊🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Jeg skal skrive en stor opgave i to uger af december, så jeg kunne rigtig godt bruge lidt selvforkælelse!
  og tak for en god blog! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jensen

  Sikke en lækker præmie! Det ville være så fedt at vinde – jeg har længe kigget efter Anastasia Beverly Hills produkter, særligt brynprodukterne, som jeg har hørt så godt om, men jeg har stadig ikke fået prøvet dem. Modern Renaissance ville også være så flot til både jul og nytår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg vil gerne vinde produkterne som en eksamensgave til mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle p

  Kunne godt tænke mig at blive mere up to date med sminke da jeg er en smule bagud med det og dette er jo en oplagt mulighed 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Thomsen

  Det kunne være skønt at vinde noget kvalitets makeup, er flittigt igang med at bruge raster der dukker op, så kunne være lækkert at have noget at se frem til når der er ryddet op. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Ville så gerne give denne gave til min forlovedes søster I USA :) Jeg skal holde amerikansk jul for første gang og er lidt lost med hendes gave, men tænker virkelig at denne ville være perfekt :D Hun er sådan en makeup pige og tror hun ville elske Anastasia produkter. De skulle jo være de bedste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg kunne godt bruge lidt godt ‘gejl’ til at øve mig i at blive bedre til at lægge make-up ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Jeg ville elske at vinde den finde adventsgave, så jeg kan blive rigtig fin til juleaften og nytårsaften:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  Ovenpå en SRP, der bliver kickstartet i dag, vil sådan en omgang selvforkælelse falde på et tørt sted! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg har hørt så meget godt om mærket og kunne virkelig godt tænke mig selv at prøve det. Ejer ikke ret meget makeup i forvejen og kunne godt bruge noget nyt og pænt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Schrøder

  Jeg har aldrig prøvet nogle af produkterne, hvilket jeg er mega ærgelig over, men jeg bo på Langeland og har derfor slet ikke mulighed for at kunne købe det i en butik fordi der ikke er nogen tæt på som forhandler de lækre produkter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kristensen

  Hvis jeg vinder, vil jeg forære min kære søster den fineste gave med de lækre produkter <3
  Hun forkæler altid mig og jeg ønsker at give hende en masse tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily Riisbjerg

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg elsker de produkter jeg har prøvet fra mærket, men desværre ikke lige altid har råd til makeup når man er på SU. Jeg har kigget længe på øjenskygge paletten og ville elske at finde den frem og bruge hverdag 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Ville elske at gå jul og nytår i møde med dette lækre sæt! Så kan jeg sammen med mine veninder få lagt en masse lækker makeup til alle julens begivenheder. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Åh hvor ville det være en skøn julegave til sig selv! Især når pengene er lidt små i december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofia Greve

  Lækker adventsgave! Jeg vil gerne vinde fordi jeg har ønsket mig makeup fra Anastasia i så sindssygt lang tid nu, men når man er på SU, så rækker pengene ikke altid, når man vil shoppe sig fattig i makeup. :P Rigtig god jul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marika

  Jeg ville elske at modtage produkter fra Anastasia Beverly hills. Ihvertfald her i den kolde december måned, hvor jeg skal opereres og derfor kommer til at tilbringe meget tid hjemme i julen. Ville være en stor glæde at vinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg vil gerne vinde, så jeg kan give det til min veninde. Vi har ikke set hinanden længe og jeg synes hun fortjener at blive forkælet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Super lækker præmie. <3
  Jeg skal være den heldige vinder, så jeg kan forære denne skønne præmie til min søster, da hun elsker
  Anastasia makeup, også synes jeg at hun fortjener at blive forkælet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg har lige fået kørekort – så det ville være en lækker måde at fejre det på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skal vinde, så jeg kan forkæle min skønne søster med det i julegave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Efter at have fået stjålet hele min makeup pung for et par måneder siden, ville nyt lækkert makeup virke bringe meget glæde! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella M

  Jeg har ønsket mig Modern Renaissance paletten, lige siden den udkom! Den er så fantastisk smuk! Har aldig røvet noget fra mærket før, men har kun hørt gode ting om det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina

  Fordi jeg er kørt galt to gange i november og alle mine penge er gået til bilforsikringer og trænger til noget lækkert til mig selv, haha. JEG HADER BILER nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kunne utrolig godt tænke mig at være den heldige vinder, da det ville give lidt ekstra juleglæde i december :) Nu når jeg sidder med hovedet begravet i computeren for at skrive SRP opgaven :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det ville være fantastisk at vinde for at sætte kulør på den grå december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Uha lige denne gave ville ikke være til mig selv(selvom det er super lækre produkter, har jeg hørt) men derimod min skønne søster der pt læser til sygeplejerske, hun har længe snakket om at hun ønskede sig produkter fra netop dette mærke, så det ville være dejligt at kunne overraske hende med netop dette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feline

  Jeg synes at jeg skal vinde eftersom jeg aldrig har vundet en konkurrence før (ved godt at det er verdens største kliché, men det er så sandt, som det er sørgeligt…) Derudover trænger jeg virkeligt til fornyelse af min makeup og har længe kigget på Anastasias produkter og drømt om at eje dem – jeg har dog aldrig fået taget mig sammen til at købe nogle, da det er mange penge at bruge på sig selv, når man er studerende og ikke har det store overskud på kontoen i slutningen af måneden. Det ville gøre hele min december måned fantastisk, hvis det er mig der ender som vinder af denne fantastiske adventskonkurrence og jeg er sikker på at jeg vil få stor glæde af produkterne især til nytår! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Årh hold da op en præmie!
  Jeg vil gerne vinde, da jeg i lang tid gerne har ville prøve noget fra Anastasia :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Jeg fortjener at vinde da jeg i høj grad behøver opgradere min make-up pung da jeg lige sorteret ud en masse gamle ting som var sjuskede. Nu er det lidt tomt make-up produkter, lige præcis når vinterens fester liner op og alle penge går til gaver.
  Det var vist ikke så smart af mig at gøre lige før nytår! Så det fortryder jeg lidt!

  Krydser fingre for held!
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg vil rigtig gerne vinde den flotte adventsgave, så jeg kan få noget flot og ordentligt make-up på til jul og nytår, også vil jeg så gerne prøve produkterne, da jeg kun har hørt godt om dem!!!
  Krydser fingre, og håber jeg vinder – god jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Jeg ville aldrig nogensinde selv komme på idéen om at købe disse dyre og lækre produkter til mig selv, men det ville helt sikkert være så lækkert at kunne forkæle sig med noget ekstra godt! Især nu med skolestress og eksaminer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fordi jeg virkelig mangler et makeupsæt som dette til de kommennde fester <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Er sikker på vi alle fortjener den lækre præmie og alle ville blive glade for den – men det er jo en konkurrence og jeg vil da også gerne argumentere for, hvorfor JEG fortjener den <3

  Jeg har siden april været hjemløs, boet lidt hist og her og igennem de sidste måneder, har jeg boet i en campingvogn, uden varme. Mine penge går på de mange faste udgifter jeg stadig har, f.eks. til lagerrum hvor alt jeg ejer nu er opbevaret, hvilket er ret dyrt og så er mad også dyrere, når man ikke lige har en stor fryser eller et køleskab af fylde op med gode tilbud. Der er altså ikke mange penge til selvforkælelse og så skulle der også lige købes julegaver til de mindre søskende her i december – de skal jo ikke skuffes <3

  Jeg elsker virkeligt makeup og det er en af mine store 'hobbies', ligesom andre samler på alverdens andet, så er makeup noget jeg 'samler' på og elsker at bruge, lege med og kunne udfolde mig kreativt med! Så præmien her, ville falde i utroligt god jord og være lidt tiltrængt forkælelse! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Jeg vil meget gerne vinde din givaway fordi det er nogle rigtig fine ting som man kan vinde. Det er nogle ting jeg ikke selv ville have muligheden for at gå ud og købe så det ville være lækkert med en ekstra lille pakke her i julen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie M

  Jeg synes at jeg fortjener at blive forkælet med denne lækre præmie da jeg er studierne som elev med forlængelse på min elevplads :-(
  Desværre har jeg været langtids sygemeldt siden maj og er nu kommet tilbage på min arbejdsplads på deltid. Jeg føler at jeg fortjener lidt sødme i livet efter dette enorme nederlag (som det er for mig at blive sygemeldt fra mig arbejde, når det ikke er det man ønsker fordi man er syg)

  Du ønskes en rigtig glædelig jul med en masse familie hygge, kærlighed og varme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Søberg

  Åh hvor jeg elsker deres produkter! Jeg ville elsker at vinde gaven, da jeg er den i min venne gruppen der ligger makeup på alle mine veninder, så jeg kunne godt bruge lidt nyt, så det ikke altid er det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Jeg synes jeg skal være den heldige vinder fordi jeg ville elske at prøve øjenskygge paletten, da jeg ikke har kunne få fat i den nogen steder. Contour kittet ville jeg give til min søster, da hun fortjener lidt ekstra her til jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  fordi jeg skal bruge min december og januar med eksamen og det kunne derfor være lækkert med lidt forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fordi jeg er eksamens-grim og har været i det i flere månederne nu! Jeg må indrømme, at jeg ikke kan komme i tanke om noget bedre at se frem til ved slutningen af mine eksaminer i januar, end ideen om, at kunne have overskud til at “dresse up” igen! Og bedre makeup mærke findes altså ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Fordi min kæreste er i Østrig hele julen over grundet arbejde, og december har været lidt mere kedelig, når man pludselig bor alene. Sådan en lækker gave ville hjælpe på humøret, og så kan jeg også se ekstra godt ud når han kommer hjem til nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal være den heldige vinder for at jeg kan forære min søde veninde, noget lækkert makeup i julegave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Overgaard Nielsen

  Hvor lækker præmie! Jeg har hørt så meget godt om mærket, så jeg vil rigtig gerne prøve det selv ❤️ Det ville bare være så dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil føle mig så utrolig heldig, hvis jeg blev den heldige vinder af denne lækre adventsgave. Jeg har hørt en masse godt om Anastasia’s produkter og har længe ønsket mig at teste dem ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala J

  Super lækker giveaway! Jeg ejer ikke et eneste produkt fra ABH, og har kun hørt godt om brandet, derfor har jeg nu i lang tid gået med tanken om at prøve et af produkterne. Derudover ville det heller ikke gøre noget at vinde lækre makeupprodukter lige op til jul og nytår;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Har længe ønsket mig makeup fra Anastasia. Har en veninde der er helt vild med det og guider mig på kryds og tværs! Vil da være SÅ fedt at kunne lægge makeup pungen frem med de nyeste godter, og hun vil kunne få lov at stå for stylingen af min nytårs makeup :) Krydser fingre. Fortsat god tur rundt i London <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har rigtig længe ønsket at prøve deres produkter, da jeg ser flere youtuber/bloggere snakke rigtig positivt om dem. Har især længe drømt om deres kontur palette, som også står på ønskelisten. Men jeg sidder pt med min afsluttende opgave på studiet, og for at sige det mildt er det ret kedeligt i december måned, når man hellere vil hygge og løbe på juleshopping og ikke mindst lege med makeup. Derfor vil præmien helt sikkert give lidt lys i denne ‘hårde’ måned der skal gennemføres. ;-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille P

  Jeg vil rigtig gerne vinde sættet! Det ville være en rigtig lækker måde at forkæle mig selv efter jeg det sidste halve år har arbejdet for fuld udblæsning. Det ville jo være en god måde at slappe af på og få noget mig-tid 😜👄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Fordi jeg elsker at eksperimentere med makeup og prøve nye produkter! :-D De lyder helt fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Vil gerne prøve noget nyt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg skal vinde fordi min teenage datter har “lånt” det meste af mit make-up.. så kunne godt bruge noget ny :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville elske at vinde denne gave, her i den travle julemåned med en masse afleveringer, samt gaveindkøb. Så den ville være så fantastisk at vinde til julefrokoster, og nytårsaften! Og så selvfølgelig efterfølgende til gymnasiefesterne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Fordi det kunne være super lækkert med et kit, så jeg endelig kan lære hvordan filan man gør det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Min lille søn har haft fat i min make-up så jeg har måtte kassere det meste :-( Jeg trænger virkelig til nye lækre sager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg vil meget gerne vinde denne Anastasia Beverly Hills præmie. Fordi jeg fra på torsdag og de næste 14 dage frem, skal skrive den frygtede SRP-opgave. I 14 dage med tårer, sved, pres og forhåbenligt også nogle optimistiske stunder ville en pakke fra Anastasia Beverly Hills gøre godt!
  Jeg ejer endnu ikke noget derfra, så derfor vil det også være nice, at prøve produkterne, som jeg har hørt skulle være fantastisk gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Hvis jeg var heldige at vinde, skulle det være fordi jeg gerne vil blive meget bedre til at bruge make-up. Jeg er den type pige som elsker at gøre mig fin i kjoler, men når det kommer til make-uppen er jeg ikke så kreativ, så vil gerne lærer at ligge en flot make-up med disse skønne produkter, som jeg har hørt en masse godt om. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg håber at vinde, da min datter er begyndt at bruge af min make up. Det forstår jeg godt, men alligevel kunne jeg godt tænke mig noget jeg har for mig selv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma B Larsen

  Årh hvor ser det lækkert ud! Jeg ville enormt gerne vinde! Den mørke vintertid påvirker mit humør, så det ville være fantastisk.
  mvh Emma :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke B

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ikke er så god til at købe ting til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Haugsted

  Så ville jeg overraske min datter med det🎁Hun er så ferm til det og så står jeg gerne model☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg har stresset rundt den sidste tid, og nærmest glemt at forkæle sig selv. Så derfor ville det være mega lækkert at få sådan en lækker gave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Olsen

  Jeg vil gerne vinde denne fede præmie, da jeg godt kunne bruge disse virkelig gode produkter til mine bryn. Er startet på uddannelse, så pengene er små og vil da gerne forkæle mig selv lidt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Lauest

  Jeg elsker produkterne og når man er “fattig studerende” ville det være lækkert at få fingrene i disse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal vinde, fordi jeg sidder og kæmper med en stor eksamensopgave og derfor fortjener lidt forkælelse. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Fordi min specialehud VIRKELIG er præget af skærmtid og knap så meget kærlighed. Den trænger til at blive elsket lidt – med skønne produkter. Men FØRST når jeg er færdig! Indtil videre bliver jeg bare her. Foran skærmen. I mit nattøj. Og med rodet hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde, fordi jeg lige for tiden bare trænger til noget nyt mht. min daglige make-up. Jeg ved ikke helt, hvad det er, der mangler.. Men der skal bare ske noget nyt og så ville det jo være så lækkert med ny kvalitets make-up <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Fordi jeg elsker, elsker flotte bryn og har hørt at Anastasia Bever Hills gør det rigtigt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Hvitfeldt

  Har prøvet mærket og er vild med det! Kunne så godt tænke mig at vinde denne gave, så jeg kan gøre mig lidt vinter lækker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Zibrandtsen

  Jeg skal være vinderen af denne advents konkurrence. Da jeg lidt er en stor makeup addict. At købe ANASTASIA BEVERLY HILLS produkter er altid det som står højst på mine musthaves inde for beauty!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Min datter er begyndt at bruge at makeup og prøver konstant at få mit. Hun må få alt mit gamle, hvis jeg er heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det ville være den perfekte julegave til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg ville være så glad for dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder, da jeg er lidt af en makeup-nørd :D
  Har hørt så meget godt om contour kittet og drømmer om at fremhæve mine kindben med netop dette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SImone

  Kunne så godt tænke mig at vinde, da jeg længe har haft lyst til at prøve deres produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Micheelsen

  Jeg fortjener at vinde, da jeg i uendelig lang tid, har ville lære at lægge en smuk makeup med contouring😊🙏🏼
  Så ville elske at kunne øve mig med disse lækre produkter ❤️😊🍀🙏🏼🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Nielsen

  Det ville være skønt! Så fine farver, dem ville jeg elske at prøve ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Vil gerne vinde fordi jeg har hørt så meget om Anastasia, specielt deres øjenbryns ting. Og så ser produkterne så lækre ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L

  Jeg kender ikke mærket i forvejen, men jeg er vild med deres contourpalet. Den vil jeg virkelig gerne prøve af. Og så er jeg ellers den, der finder på gaver til de andre her, fordi jeg er en mor ;-), så lidt forkælelse til mig ville være skønt :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg gerne ville kunne forkæle mig selv lidt selvom pengene gik til julegaver og en lille ekstra ting ville min make-up freak af en lillesøster uden tvivl elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Elsker forkælelse og da jeg har sørget for julekalendere og advents pakker til mine 3 drenge samt mine forældre og minsandten om min langdistance kæreste ikke også har fået julekalender i år fortjener jeg lidt til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L. H.

  Jeg ELSKER makeup. Er kæmpe makeup freak og jeg er næsten lige sprunget ud i at ordne bryn. Før i tiden havde jeg usynlige bryn som jeg aldrig havde rørt ved. Nu har jeg fået dem fikset ved frisøren og ordner dem derfor også hver dag.

  Tja, og så er jeg bare en makeup collector generelt, så lækre produkter fra Anastasia Beverly Hills ville blive modtaget med kyshånd herhjemme!

  Tror måske også jeg ville dele noget af det med en veninde <3 Glædelig december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Jeg vil så gerne have lidt Beverly Hills Hollywood feeling i min hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  min lillesøster på 15 ELSKER makeup, og er sindssygt dygtig til det! ville elske at kunne overraske hende med den bedste julegave, og ved at hun ville blive super super glad for den. har ikke selv råd til at forkæle hende, så dette ville være alle tiders chance

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Mortensen

  Jeg har for nyligt købt Brow Wiz fra Anastasia, og jeg er helt vild med den. Jeg har længe længe længe haft øjnene på den smukke Modern Renaissance, og jeg er smaskforelsket i den, men pengene rækker bare ikke helt dertil. Skønneste adventsgave! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil gerne vinde adventsgaven, da jeg elsker Anastacis’s produkter! Jeg synes hun laver nogle utrolig gode og smukke produkter, som kan gøre enhver pige glad :P.
  Jeg har haft contour-kittet, men dette er desværre opbrugt, og i denne juletid, må man sætte sig selv lidt til siden, for at få råd til de andre gaver til familien. Så derfor håber jeg da, at jeg kan vinde disse fine produkter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej jeg kunne godt tænke mig at forkæle min aller bedste veninde som har haft det rigtig svært for tiden med en skilsmisse for hendes forældre + en nyresygdom.
  Hun ville elske det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Thaarup

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, og så vil jeg give den til min lillesøster. Hun fortjener det virkelig, og jeg ved hun ikke selv har penge til det!
  Hun gør så meget for andre, så jeg vil gerne kunne give lidt igen især i den her juletid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Har hørt så godt om produkterne, så ville være en fantastisk julegave at få lov til at prøve dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville elske at kunne forkæle mig selv og få lagg noget nyt lækkert makeup i skabet og smide noget af alt det gamle ud som jeg har haft i flere år. Det ville være den mest fantastiske julegave🎄🎅🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Dette skønne kit står som en af de øverste ting på min ønskeliste!! Hvor kunne det være lækkert med en ekstra, fin julegave i en kold og trist SRP-periode <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Åh sikke en lækker giveaway!
  Jeg skal vinde denne mega fine adventsgave, fordi jeg altid har ønsket mig noget derfra, og fordi jeg lige nu har så meget problemer med min hud, og ligger med så mange bivirkninger over noget medicin jeg får til min hud, så jeg har det så dårligt og er virkelig syg hverdag – så sådan en pakke ville virkelig gøre underværker. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Waou jeg er vild med deres produkter, så flotte og lækre :-)
  Jeg har været ude for en ulykke og ser ofte lidt slidt og træt ud, derfor håber jeg at blive den heldige.
  Glædelig 3.advent ønskes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie N

  Uh en lækker gave! Har længe ville prøve deres brynprodukter og contourkit. Jeg syntes alle fortjener og vinde, men det ville være tiltrængt at være den heldige vinder efter jeg har ligget begravet i projekt på uni hele december :P Glædelig 3. søndag i advent :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fordi du ved hvor glad smarty Bugatti ville blive ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg sidder og pt og skriver bachelor, mit ansigt har ikke set skyggen af flot makeup længe, så det kunne være meget lækkert at blive forkælet med :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

YOUGLOW SPRAYTAN