WAR FOR YOU

2. ADVENT∙VIND 3 MÅNEDERS FORBRUG AF COLAB

IMG_8664 IMG_8667Godmorgen piger! Og glædelig 2. Advent, vildt tiden går så stærkt her i julen. Da jeg forrige uge, var forbi IMPRESSION PR pigerne, fortalte de mig om COLAB Tørshampoo, som skulle være helt igennem fantastisk. Ugerne før dette, havde jeg netop gået og irriteret mig over, at jeg synes mit hår havde mistet meget volumen, om det var vejret, mine produkter eller andet ved jeg ikke, men sjovt var det altså ikke ;-)

Jeg prøvede herefter deres Extreme Volume Dry Shampoo, og wauw! Mit hår var ekstra fyldigt og dugtede SÅ lækkert! COLAB blev udviklet af Ruth Crilly, den internationale blogger og model i samarbejde med en række skønhedseksperter.

Der er blevet lanceret to serier: Sheer + Invisible og Extreme Volume. Hver af de enkelte tørshampoo’s har en unik duft, der er inspireret fra forskellige modemekkaer. I Danmark har vi indtil videre London, New York og Monaco.

Sheer + Invisible:
Følelsen af det nyvaskede går holder endnu længere og håret efterlades blødt, rent og velduftende, helt uden nogen hvide rester, som mange tørshampoo’s plejer.

50ml kr. 49,-
200ml kr. 79,-

Extreme Volume:
Elsker du ligesom jeg, en masse fylde i håret og ligeledes muligheden for at springe en hårvask over, så er denne uundværlig. Den giver fylde og et forfriskende kick imellem hårvaskene og giver hårrødderne et naturligt volumen.

50ml kr. 55,-
200ml kr. 85,-

LONDON-duften: bergamotte, musk og magolia.
NEW YORK-duften: frisk duft af æble, melon og rav.
MONACO-duften: blanding af neroli, rav og et hint af citrus.

I Danmark forhandles COLAB ekslusivt i Magasin, som den eneste forhandler lige pt. <3

Nu kommer vi til det sjove, I har nemlig muligheden for at vinde 3 måneders forbrug af COLAB, der forresten findes i en rejsestørrelse på 50 ml. og en større version på 200ml. Alt I skal gøre for at deltage er følgende:

1. Skriv i kommentarfeltet hvilken serie du ønsker at vinde 3 måneders forbrug af, Sheer + Invisible eller Extreme Volumen.

HELD OG LYKKE!

101 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

WAR FOR YOU