NINÈ CHRISTMAS

NEW INTERIOR

Indlæg sponsoreret af Moodings

dsc_7307 dsc_7302 dsc_7296 dsc_7291
Glasvase HER / Rustikt fad HER


God aften ladies <3 Et lidt sent indlæg idag, men ikke desto mindre, et indlæg jeg har glædet mig til. Jeg har nemlig modtaget min seneste ordre fra Moodings, som er en pakke jeg har glædet mig SÅ meget til at modtage! Lige efter flytningen, besluttede jeg mig nemlig for, at bestille min egen indflyttergave hjem og den omfatter bl.a. dette rustikke fad og den runde vase, som jeg synes er så elegant og fint.

Faddet er jeg virkelig også begejstret over! Det er så unikt og råt, hvilket jeg elsker at kombinere, til min ellers meget feminine og romantiske indretning. Jeg bruger lige pt. faddet til frugt, med mulighederne er jo uendeligt og jeg ved, at det er et fad, jeg kommer til at have med mig mange år ud i fremtiden – og det er noget af det jeg elsker ved interiør, at det ikke er noget der bliver udskiftet ofte, men derimod samler minder og skaber et hjem.

I kan ved at tilmelde jer Moodings nyhedsbrev, deltage i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner og det tænker jeg, at vi alle ville kunne bruge rimelig hurtigt på deres fine side? Ikke sandt? Jeg elsker at blive inspireret og finde nye ønsker på deres fine og overskueligt webshop <3 Har I handlet online eller hørt om Moodings før? Lad mig endelig høre jeres erfaringer og husk at deltag i konkurrencen nedenfor. Sov dejligt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NINÈ CHRISTMAS