2012 Nike Dunks - Great Variety To Choose From

18.03.18

picmonkey-collage picmonkey-collage2
Kimono HERE / Tee HERE / Jeans HERE


God aften piger. Vi er lige kommet tilbage på værelset, efter en dejlig aften med god middag, drinks og hygge. Vi har brugt hele søndagen ved poolen og har ligesom igår, bare slappet af og ikke haft de store planer. Det meste af byen er lukket her om søndagen, hvilket jo er lidt mærkeligt, når man er vandt til København – men jeg kan egentlig meget godt lide, at der er søndagslukket – det gør bare tit, at man lige kommer lidt ned i gear.

Imorgen vil vi tage ind og se byen, der skulle være rigtig hyggelig. Det eneste vi ved, er at der ligger en ZARA og det kan jo næsten kun være godt, når det jo er spansk. Ud over det, nyder vi virkelig varmen – det har været så tiltrængt og man nyder det ekstra meget, når det har været så koldt i København den seneste tid.

Jeg tænkte, I lige skulle se lidt billeder fra mit outfit igår. Jeg havde den fineste kimono fra Stella Nova på, som er fra RostedRaw – der iøvrigt lige har åbnet webshop!! Det kommer der meget mere om snart – men i kan i hvertfald købe både den og den fine tee jeg har under online <3 Vi skrives ved, sov dejligt.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2012 Nike Dunks - Great Variety To Choose From