A FAVORITE DISH AT HOME

SHADES

picmonkey-image2 picmonkey-collage dsc_1252 dsc_1245 dsc_1240 dsc_1208
White laceshirt HERE / Leather-look pants HERE / Shoes HERE / Bag HERE
________________________________
Godmorgen piger <3 Glædelig påske, hvis man nu engang siger det. Jeg ved i hvertfald, at en masse er gået på påskeferie og selv, skal jeg til påskefrokost i senere idag, så det tænker jeg også, at en masse af jer derude skal? Det er en hyggelig tid synes jeg og så elsker jeg al påskechokoladen og vejret, vi tit er heldige med i netop denne tid. Jeg tænkte, at jeg idag ville dele, dette fine outfit med jer. Jeg har iført mig en fin blondebluse, med åbne ærmer, et par leather-look bukser og min fine Gat Rimon vest. Alt i alt, et rigtig lækkert outfit synes jeg selv.

Jeg har fået en del kommentarer på bukserne, som altså også bare er vildt cool. De har det her lidt læder lignende stof foran, men bagtil er der et blødt jersey stof, som gør dem ekstra behagelige at have på. Hvad skal I lave her i påsken? Nogle af jer, er måske så heldige at skulle ud og rejse? Vi skrives ved senere <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A FAVORITE DISH AT HOME