ALLE DE ØJEBLIKKE I IKKE SER

PRE-AUTUMN

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Hej piger! Jeg er i fuld gang med at opdaterer min salgsside med en masse tøj jeg sælger ud af, herudover er jeg igang med at få pakket de ordrer der er lavet i weekenden ned og sendt afsted til jer. Jeg er SÅ glad for at I bruger min salgsside og har glæde af den, derfor vil jeg gerne forkæle jer ekstra med at I sparer 25% hele denne uge! I kan besøge min salgsside lige her, hvor jeg løbende sætter en masse tøj, boligindretning og andet op – det er værd at følge med!

Idag ville jeg ellers lige vise jer denne fine cardigan og bluse, som jeg har stylet sammen. Cardiganen er et musthave til efteråret, jeg er fan af åbne cardigans som denne, da de kan bruges udover det meste, luner godt og er lette at tage af, hvis man er indenfor og det bliver for varmt – modsat en almindelig strikbluse. Iøvrigt sidder den også bare SÅ fint! Den hvide bluse er bare super yndig og perfekt til et par jeans!

SHOP THE LOOK:
White shirt
Grey knit

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ALLE DE ØJEBLIKKE I IKKE SER