Yesterdays outfit, silver and dusty rose

Wide Selection

Måtte bare vise Jer denne fine kæde, som jeg netop har modtaget fra Wideselection, som er en online butik med danske smykker, min fine kæde er fra mærket Sence Copenhagen, I kan finde den lige her. Jeg er helt vild med det meget enkle look den har, samtidig med at den er rå og super fin til enkle tee’s og andre bluser. Derudover er det virkelig dejligt at have en kæde, som både er guld, men også har de grå detaljer i selve leddet – specielt fordi jeg tit blander guld og sølv, men her bliver det blandet på en lækker måde.

Jeg vil specielt bruge kæden til mine pants of rome, fra Buch Copenhagen – da de netop har kolde farver i selve printet, men har guld lynlåse. Her er kæden helt perfekt, fordi det altid er svært at vælge om man skal køre guld eller sølv til de jeans. I kan shoppe mange flere, og utroligt flotte smykker online, ved at gå til Wideselections side. Forresten har jeg en masse efterårsmusthaves klar til Jer på bloggen de kommende dage, er I klar til efteråret (og til at se mine musthaves selvfølgelig?;-))

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Yesterdays outfit, silver and dusty rose