DEEP FRONT DRESS

1 DAY LEFT

IMG_8025 (1) IMG_8026   IMG_8094 PicMonkey Collage PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage1IMG_8078
Hej piger! I må undskylde at der er SÅ stille på hhv min Instagramprofil, SnapChat og ikke mindst bloggen. Jeg er pt et omvandrende nervebrud, kan næsten ikke være i min egen krop, af ren spænding og nervøsitet over min afsluttende eksamen imorgen. Glæder mig mest af alt, samtidig med at jeg har en million sommerfugle i maven, over at hele min familie kommer til at vente på mig og alle de sjove ting jeg netop i denne uge går i møde. Det er en blanding mellem høje forventninger til mig selv og så det pres jeg tror alle studenter føler, lige før de får deres hue på. Jeg prøver at trække vejret helt ned i maven og sætte forventningerne lavt, men det er bare sådan en stor dag, at det er svært at falde helt til ro.

Jeg har idag været nede på min skole og se en masse fine studenter få deres FINE huer på, som man jo ikke kan lade være med at blive lidt misundelige på. Jeg har så meget stress lige nu og føler ikke jeg kan noget at pensum, selvom jeg har brugt de sidste dage på at læse op. Jeg håber det hele kommer til at gå så fint og så glæder jeg mig sådan til at få den hue på, det bliver den mest lettende følelse i hele verden.

Før jeg smutter videre til studentergilder og min læsning, lovede jeg, at I skulle se min fine Design By Lea kjole i sort, som jeg også har været rigtig glad for den. Den er ligesom den anden, super rar og behagelig at have på og så sidder den så fint og kan styles til både hverdag og fest. I kan finde alle kjolerne fra Design by Lea lige her. Vi skrives ved piger, held og lykke til alle jer andre kommende studenter og KÆMPE tillykke til jer der allerede er blevet det <3 Kys

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DEEP FRONT DRESS