DUBAI ATLANTIS THE PALM

1. ADVENTS KONKURRENCE ∙ Aviendo Natural

PB290006 PB290008GLÆDELIG 1. advent søde piger! I anledning af denne dag, skal I selvfølgelig forkæles med en fantastisk adventskonkurrence! Som I måske husker, anmeldte jer for et stykke tid tid siden, mine 2 yndlings produkter fra Aviendo Natural – hvis ikke kan I læse indlægget lige her. I dag har I muligheden for at vinde Natural Aloe Vera Restorative Gel og Natural Aloe Vera Night Face Creamsom er helt igennem fantastiske! Har kunne mærke og se en stor forskel på min hud. Alt I skal gøre for at deltage i denne konkurrence er følgende:

Skærmbillede 2015-11-29 kl. 09.57.01Følg Aviendo Natural på Instagram, gør det lige her.
Skærmbillede 2015-11-29 kl. 09.57.07Fortæl dit bedste juleminde i kommentarfeltet.

Jeg håber I alle får en skøn 1. advent, vinderen af denne konkurrencen bliver fundet på fredag d. 11 December. I kan også deltage via Instagram eller min facebookside, deltager man alle 3 steder er sandsynligheden for at vinde endnu større <3 Vi skrives ved senere, christmas love from me!

41 kommentarer

 • Cecilie

  Mit bedste juleminde det er når min familie tager ud og fælder juletræ den 23, så pynter vi det sammen til julemusik og hygger os med risengrød :-)

  Det er verdens bedste lille juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schmidt

  Har simpelhen så mange gode juleminder! Men sidste års juleaften slog alligevel de andre. Jeg er typen der aldrig er heldig og af den grund, havde jeg heller aldrig vundet mandlen før. Men sidste år fik jeg den! Og hold nu op hvor gjorde det min aften god. Jeg krydser fingre for at jeg også kan være heldig denne gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Når min far åbnede for den lukkede stuedør og juletræet var tændt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mit bedste juleminde er fra da jeg var lille, når vi skulle ud og fælde juletræ. Jeg elskede at vælge juletræet og bagefter pynte det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Mit bedste juleminde er kun et år gammelt, det går ud på at min lillesøster og jeg laver mad til vores forældre d. 23 december oppe i hendes lejlighed, hun bor i samme by Silkeborg som vores forældre, jeg bor i Ålborg. Så hygger vi med ikke julemad og spil. Det er så hyggeligt, at det kun er os 4 før vi skal være sammen med resten af familien juleaften. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er simpelhent så mange juleminder. Men en af mine favoritter må være fra sidste år, hvor hele min familie og jeg var på “juletur.” Vi fældede juletræ, købte varm kakao og skønne æbleskiver og hørte julesange hele vejen hjem, og mens vi pyntede juletræet. Det var en skøn tid! Dog er de desværre blevet skilt i år, så en anderledes jul bliver det i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Mit bedste juleminde var den jul, min far kom hjem fra Kenya, for at fejre jul med os. Kan huske min søster og jeg, sad ved julebordet og skuede til hinanden, da hoveddøren gik op, og min far trådte ind. Har aldrig været så lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Et af mine bedste juleminder er at gå igennem sneen hjem fra kirke, med mine søstre og min far. Han havde ikke altid så meget tid, og jeg husker at det føltes helt specielt at have hans fulde opmærksomhed. Jeg har nok været omkring 7.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mark

  Hver jul har noget specielt over sig, men en af de ting jeg holder af at gøre hvert år, er at samles med hele familien om Disneys juleshow, hvor vi kan grine af gamle klassikere og krympe os sammen i sofaerne alle sammen. Det er bare ikke rigtig jul uden dette “eftermiddagsritual” haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Elsker julen, så alle mine juleminder er gode :-) Men da jeg var lille, nåede vi at holde jul hos min farmor et par gange (inden hun døde i år 2000), og det savner jeg virkelig meget, der var ikke noget mere hyggeligt. Ville ønske hun stadig var i live <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  mit bedste juleminde, er som barn når min far tog os børn med ud i skoven og vi skulle fælle det store juletræ, i skoven stod julemanden med en kurv med pebernødder og min far og julemanden fik altid en nisseøl og en god sludder, når vi kom hjem stillede vi juletræet uden for og om morgen havde julemanden været der og pyntet juletræet og lagt en masse pakker under træet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Det er meget svært at vælge et bestemt juleminde ud, for synes bestemt at hver jul har masser af dejlige minder. Et særligt minde er dog at min søster og jeg som børn, en gang i starten af 90’erne, klædte os ud som nissefar og nissemor og kom med julegaver og juleslik til de voksne – det var en meget hyggelig måde at give vores hjemmelavede gaver på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle G

  Mit bedste juleminde må være fra forrige jul, hvor min morfar kom hele vejen fra Jylland til Lolland og fejrede jul med min familie og jeg, som en overraskelse. Hans helbred er haltende, og jeg er derfor SÅ glad for, at han kunne være med til at fejre jul med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Mit bedste juleminde, var sidste år hvor min lille niece skulle holde sin første jul. Det var fantastisk at se hende blive så glad over alle lys og farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Mit bedste juleminde var da jeg fik min første fødte datter,det var d. 20 december,det er nok det største og bedste juleminde i mit liv. :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit bedste juleminde er fra en jul i Norge, hvor vi stod på ski om dagen og nød den gode julemad, julesange og kvalitetstiden med familien om aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  Mit bedste juleminde er det år hvor mig og min søn holdt juleaften alen vi så scary movie og hyggede med julemad og slik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Åh hvor lækkert! Et af mine bedste juleminder er fra sidste år. Vi stiller altid et skål risengrød op på loftet, som så tilfældigvis bliver spist senere af ‘julenisserne’. Mine mindre kusiner elsker det, og synes det er så sjovt! Desværre kom min morfar til at træde i skålen, da han skulle op og spise det, så det blev så afsløret, da han kom ned med et bukseben fyldt med risengrød! Haha.
  Glædelig 1. advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  Det bedste jeg ved ved julen er ventetiden op til. Det er så hyggeligt at vente og gøre klar til den store aften. Det elsker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristensen

  Som lille brugte jeg meget tid på at stille øl ud til julemanden for så at opdage, at de forsvandt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Haugaard

  Mine bedste juleminder er altid fra den 25., hvor vi holder julefrokost med min mors side af familien. Det er simpelthen den hyggeligste aften med pakkespil og det hele, meget afslappende og man kan godt nå at få en lille skid på af alt den snaps! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mit bedste juleminde er når min kæreste og jeg tager ind på rådhuspladsen den første søndag i advent og ser træet blive tændt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Alsted Petersson

  Mit bedste juleminde, har faktisk ikke særlig meget med julen, at gøre. min Farfar døde ca. for 7 år siden, han døde i Januar. Men julen før han døde, havde vi planlagt at han ville være min manager, hvis jeg kom til at blive professionel fodboldspiller i Italien. Det er noget af det jeg husker bedst, og nok er mit bedste juleminde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansson

  Da vi holdte jul i mine bedsteforældres hytte i Sverige, hvor det sneede på idyllisk vis morgenen d. 25/12, og vi uden internet eller kontakt til omverdenen, hyggede os med varm kakao og kortspil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svendsen

  Mit bedste juleminde var sidste år da jeg holdte jul under palmerne i Sydamerika i 30 graders varme efter en dejlig ferie i Brasilien sammen med mine venner fra mit udvekslingsår!! Lyder måske ikke som specielt “julet” men var så hyggeligt at holde jul sammen med en masse jeg holdte af, i en kultur jeg elsker, så det var skønt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  UIIH :raised_hands: …hvor er den bare en super LÆKKER julepræmie :67: :147: :raising_hand: Jeg ville simpelthen eeelskee at vinde sådan et alt for skønt sæt forkælelse til huden! :heart_eyes:

  Uh, jeg har mange dejlige juleminder, som bare fylder mig med juleglæde indeni <3 :147: Men et af dem, der sidder dybt i mig, er faktisk et mindre minde, og i andres øjne ret ubetydeligt… Men jeg var 3 år og havde plaget min mor om, at skrive et brev til julemanden heeeeeleee dagen… (juleaftensdag er VIRKELIG lang, når man er en lille trold, der stadig tror på julemanden). Min mor havde rigtig travlt i køkkenet, da hun skulle lave mad til hele familien, så der var bare ikke tid til at skrive et laaaaaangt brev til den søde julemand :wink: …så min far tog mig og min storebror under armen, tog bobslæden og satte snor i Boris (min elskede bullerbasse af en hund) Det skal lige siges at Boris var en STOR hund, der uden besvær kunne lægge snuden op på spisebordet og hapse fra tallerkenerne :sweat_smile: :wink: Fyfy! :stuck_out_twe:
  -men vi fik flyverdragter på og så travede vi ellers afsted… På et tidspunkt stoppede min far op, så på os og sagde så: "Skal vi ikke prøve noget sjovt? Men I må ikke sige det til mor" :blush: Så spændte han bobslæden på Boris og satte mig på slæden :joy: :sweat_smile: :blush: JUBIIII, hvor det gik. Far kastede grene til Boris så vi fik viiiild fart på… Jeg kan stadig mærke varmen indeni, over at høre min far klukgrine over hvor sjovt det må ha' set ud! -Og med røde kinder og grin i stemmener, fortalte vi selvfølgelig det hele til mor da vi kom hjem <3

  Ihh, hvem der bare var 3 år igen :blush:

  Ha' den skønneste aften og glædelig jul lige om lidt :kissing_heart:

  Mange hilsner fra Linn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Mit bedste juleminde er hvert år den 23. december, hvor hele familien er samlet til risengrød, hygge og pyntning af årets juletræ – så er det for alvor jul. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Selvfølgelig vil mit juleminde altid være de gange vi har holdt jul da jeg var lille. Det var jo helt magisk, og noget jeg synes er svært at leve op til nu til dags – men vi gør da det bedste herhjemme, for at komme i julestemning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Mit bedste juleminde var det år hvor vi i familien havde besluttet kun at give hjemmelavede gaver. Hele december var fyldt med mere hemlighedskræmmeri end vanligt. Juleaften blev den sjoveste vi har haft hidtil. Ikke alle gaver var lige brugbare men alle var kreeret med en god portion humor. Håber stadig vi en dag alle finder tid til st prøve det igen, for det var helt fantastisk sjovt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Jeg har ikke ét juleminde, der er bedst – alle juleaftenerne har været fantastiske! Men det bedste tidspunkt er, når vi alle samles og spiser risalamande i kampen om at finde mandelen og få den skønne gave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Mit bedste juleminde som barn, var da jeg fik en ny skoletaske og en ny flyverdragt på een og samme juleaften! Jeg var henrykt og gik rundt med både dragt og taske hele aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Min veninde og jeg plejede at pjække hver d. 1. december, for at klippe julepynt da vi var små :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mit bedste juleminde er fra sidste år, hvor jeg sammen med min mor og mormor tilbragte en dag i hyggelige København på dejlig brunch på Nationalmuseetet efterfulgt af den fineste ballet af stykket Nøddeknækkerne, der blev vist i Tivolis koncertsal, og hvor vi efterfølgende nød en kop varm kakao i et vibterbelagt tivoli – nærmest magisk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • intetnavn123

  Jeg har rigtig mange juleminder, men de bedste må være de juleaftener i min barndom hvor jeg var sammen med mine bedsteforældre <3. Både nærværet, men også at se glæden når de åbnede deres gaver fra mig. Som oftest var hjemmelavede. -Den tid kan jeg godt savne i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Den sidste jul hos farfar…
  Den var så fyldt med kærlighed & glæde.
  Jeg var 5 år & lykkelig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Mit bedste juleminde var en hvid jul da jeg var barn, og jeg fik den sejeste sølv kælk som vi kælkede på hele dagen d. 25/12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit bedste juleminde….. Hmmm…..
  Det må være den her ene juleaften da jeg var lille, hvor min onkel og mormor holdte jul med min bror og jeg. Vi havde den mest fantastiske aften, jeg blev udskrevet fra hospitalet hen på eftermiddagen den 24., og efter min sygdom var alle blevet så tætte, og vi havde den mest kærlige og varme aften, som jeg aldrig glemmer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mit bedste juleminde er nok dengang min kæreste kom hjem til mine forældre (hvor jeg jo holder jul) om eftermiddagen. Han var med til julegudstjeneste, hvilket var første gang for ham, og vi sad med hinanden i hænderne. Hjemme ventede kaffen og julesmåkager og Disneys juleshow. Min mormor og morfar var der også, og vi hyggede bare helt stille og roligt. Ved 17tiden kørte min kæreste så hjem til sin egen familie igen, og så fortsatte juleaftenen ellers, som den plejer at gøre. Men er så glad for, at han lige ville være her lidt om dagen. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg elsker julen, og har så mange gode juleminder. Hvis jeg skal vælge ét, så må det være, da hele min familie holdt jul sammen og ikke var splittet. :-)

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Mit bedste juleminde er fra forrige år, hvor vi holdt jul i Norge. Det var SÅ hyggeligt med hvid jul og dejligt selskab :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Dideriksen

  Mit bedste juleminde må være fra da jeg var barn. Vi ventede på at min far tændte julelysene, – det der øjeblik hvor de dobbelte døre blev slået op, og jeg trådte ind i stuen… Dét var ren magi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DUBAI ATLANTIS THE PALM