ALL PRINTET

06.03.18

picmonkey-collage1
Jacket HERE / Jeans HERE / Boots HERE


Hej piger. En kort opdatering, da jeg lige havde lyst til at skrive til jer – men egentlig bør ligge computeren fra mig. Jeg har haft en travl dag og alene det, at jeg startede ud med at sove over mig, gjorde dagen en smule mere hektisk, end jeg lige havde regnet med. Når det så er sagt, har den været produktiv og rigtig god – jeg vil ikke sige for meget, men der er alligevel sket noget ret stort idag og hvad det er, vil jeg afsløre senere på ugen.

Kan afsløre, at jeg det er en drøm der er gået i opfyldelse og det er noget som jeg bruger hver dag…. Nogle gæt? Hihi, glæder mig så meget til at afsløre det for jer!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ALL PRINTET