SUNDE BOLLER

05.10.17

picmonkey-collage3 picmonkey-collage4 picmonkey-collagedsc_6072 dsc_6070 dsc_6065picmonkey-collage5
Set from NINÈ Copenhagen


Hej ladies. Seeee lige et fint look! Jeg er så vild med mine nye stilletter, jeg fandt på H&M’s onlineshop forleden. De sidder så pænt på foden, er overraskende rare at gå i og så er de perfekte til et look som dette. Jeg har en mine yndlingsbluse på i grå, fra NINÈ Copenhagen, som jo både går til hverdag og ved lidt festlige arrangementer synes jeg. Hertil har jeg et par fine bukser, som I måske vil høre lidt mere om? ;-) Hihi, let me know <3 De er under udvikling i hvertfald, selv synes jeg bare de er så fine!

Vi skrives ved senere, kys.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUNDE BOLLER