Summer-inspooo

02.05.15

Skærmbillede 2015-05-01 kl. 19.14.16 PicMonkey CollageHej piger <3 Undskyld for min sene opdatering, jeg vågnede (desværre!!!!) op med feber her til morgen, SÅ top surt – åh hvor jeg hader det. Dét at jeg ikke kan få noget ud af dagen, og hele tiden føler mig skidt tilpas, ærgrer mig så meget – men det kan vi vidst alle godt blive enige op. Jeg har fyldt mig selv med te, hindbær og chokolade – mon ikke det er vejen frem? Og så burde jeg helt klart også hoppe i seng tidligst muligt idag <3

Nok om min sygdom. Nu til noget helt andet og meget hyggeligere! :-) Imorgen holder Nicole og jeg nemlig outlet-tøjsalg, hvor vi sælger ud af interiør, pynt, møbler, sko, accessories og en masse andet fint tøj. Vi har været så heldige at have den LÆKRESTE og mest centrale location, vi overhovedet kunne tænke os til – nemlig 2 minutters gang fra Magasin Lyngby – det ligger lige på den anden side af vejen.

Vi holder som I kan se åbent fra kl. 12-15 og vi afholder det i den fineste lejlighed, der faktisk er Nicoles tidligere. Adressen er Nørgaardsvej 6A st. th. og er som sagt lige ved Magasin. Vi håber SÅ meget på at se en masse af jer – det kunne være så hyggeligt! Og før jeg smutter, så vil vi gere have alt væk, så der vil være rigtig, rigtig mange gode tilbud at hente – og selvfølgelig en masse lækre mærker, I kan se et lille udklip af det Nicole og jeg sælger på min Tictail-shop lige her. I må meget gerne kommenterer, om det kan være I dukker op – det vil vi sætte stor pris, ligesom I endelig må spørge hvis I har nogle spørgsmål. Kys og god aften, vi skrives ved senere <3 Kys!

5 kommentarer

 • Trine

  Hej Caroline! :)

  Jeg kan se at du har et par lækre nike til salg, hvor der er diamanter på siden. Er de solgt? :)

  Og hvor har du fået fat i dem, de er da fantastiske! :o)

  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine <3

   De er stadig til salg – de er købt via Glitterfix. Mine er str 36 :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Wauw en hjemmeside! :) Håber det er ok jeg spørg: er de sko der er derinde ægte? :) Altså rigtige nikes de har kommet sten på?

   Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Er der nogle af stenene der er faldet af? Hvis nej, så vil jeg gerne købe dem hvis det er ægte nikes (: !!

  Ha en dejlig dag! (:

  /Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine,

   Der er ingen sten faldet af og de er ægte Nikes – jeg har købt dem via Glitterfix.com :-)

   Kontakt mig via mobil 31 32 53 18 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Summer-inspooo