FOR VISIONARIES AND ROMANTICS

MAKE TODAY RIDICULOUSLY AMAZING


Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra skole, og smutter inden længe til Lyngby med min søde søster. Vi skal egentlig bare ind og hygge, og jeg har allerede lagt mig én fast beslutning, om ikke at købe noget med hjem, da jeg også gerne vil have udbetalt bare en smule løn. :-) Imorgen skal jeg lave en masse lektier, så min weekend bliver helt lektiefri, da jeg skal til koncert med mine forældre, søster og nogle venner på søndag. Det bliver så hyggeligt, og jeg glæder mig til en weekend i fantastisk selskab. Jeg håber jeg når at skrive igen til jer senere, så følg med op bloggen søde piger. 1000 kys og knus fra mig.
Hi girls. I’m just went home from school, and soon i will go to Lyngby, with my sweet sister. We are just going to look at a lot clothes and talk a loooot, but i rather like to go home without any new clothes today, because i really would like to get a bit wages. Tomorrow i’m going to do a lot of homework, so I just can relax in the weekend with my family and friends. I’m also going to a concert with my parents, sister and some good friends. I already know that the weekend will ends out being, a lovely weekend filled up with sweet people. I hope i get time to write again later, so follow girls! Hugs and kisses.

Mit outfit består idag af; FiveUnits jeans // H&M cardigan m. pallitetter // Rosemunde top // Armbånd og bælte fra Buch Copenagen //
My outfit consists today of; FiveUnits jeans // H&M blouse with sequins // Rosemunde top // Buch Copenhagen bracelets and belt //

20 kommentarer

 • De armbånd, waro de er flotte! Hvor meget har de kostede? :-)Besøg meget gerne min blog, så bliver jeg glad!:-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak Kristina! :-) Jeg er også vild med dem. De er fra henholdsvis Pilgrim, Pandora og Pi og Buch Copenhagen. Prismæssigt har de nok kostet omkring de 200-300 kr. Knus Caroline <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den cardigan er jo vildt fed! Er det én du har købt for nylig? Tænker bare på, om den stadig er i butikkerne… :-) Knus Laurawww.blogbylaura.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er simpelhen så fin. Jeg er vild med farven og englevingerne. Den er købt på mit arbejde Buch Copenhagen, vi har ikke flere lige pt. men får snart nogle hjem igen. :-) Knus Caroline <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay, mange tak for svaret ;-) Har I en webshop eller noget, for jeg bor helt ovre i Herning…? :-)Knus Laura

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da så lidt søde du :-) Du kan bestille online – du skal gå ind på deres facebook side; Buch Copenhagen, og skrive til deres mail :-)Knus Caroline <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine bukser og armbånd er virkelig fede – især de bukser! Dem må jeg eje ;)www.tinaparna.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kunne forresten være fedt hvis du gad kigge forbi min blog – evt blive fast læser hvis du synes om den ;)www.tinaparna.blogspot.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også været så glad for dem. De er så fede, og kan bruges til alting! Jeg kigger forbi med det samme. :-)Knus Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Eeejjj i hvilken butik har du købt de fede bukser? Er de højtaljede? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi syntes du har en rigtig fin blog :)Har du lyst til at følges?Knus Alma og Signe -Cough Syrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det lækker ;) BTW ! Fedt outfit. Kig forbi & join min Give-Away ! – Rikke.org

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede bukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline! jeg er vild med din blog, jeg er begyndt at læse den hverdag! Men jeg vil gerne vide, hvis du ikke har noget imod det. Hvad størrelse er dine bukser? fordi jeg har nemlig fundet nogle på nettet og du er meget tyndere end mig, så jeg tænkte at jeg ville finde størrelsen på den måde :-) håber du vil hjælpe mig, ellers rigtig fed blok! synes du er en megt køn pige! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anonym :-) Hvor er det dejligt at høre du kan lide min blog, det varmer simpelhen så meget! Mine bukser er en str. 24 – som er den mindste størrelse. Der er en smule stræk i bukserne, så de må gerne sidde meget til. Du må endelig skrive hvis du har problemer med størrelserne fortsat, i værste fald kan du prøve bukserne, i en Samsoe butik, Message, Quintess og en masse andre :-) Du må have en fantastisk dejlig aften. Stort knus C <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så fin blog du har Caroline :) super skøn at læse. Får en masse inspiration fra dig. Jeg har set du har de armygrønne bukser, som jeg har ledt efter SÅ længe :b kan du hjælpe mig med hvor jeg kan finde dem henne og om man stadig kan få dem? ;) de her sorte bukser du har på er også super lækre, har set nogen magen til, ved du om de hedder Leggin bukser til 600 kr. Eller? Hold dit skønne humør og blog ;) Mange hilsner fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR VISIONARIES AND ROMANTICS