∙HONEST TREE GLASSES∙

∙same old love∙

PicMonkey CollageGodmorgen piger <3 Jeg håber I har sovet dejligt. Jeg er tidligt oppe, da jeg skal på arbejde, hvilket nok skal blive så hyggeligt – dog har jeg en smule stress over min afsætningsopgave, der skal afleveres i aften, men den skal jeg nok få nået. Jeg synes det har været 3 hårde dage, virkelig hårde faktisk. Jeg har været ked af det, såret og følelser som disse, kan jeg have rigtig svært ved at bearbejde, når det kommer fra noget jeg holder ulideligt meget af. Mine veninder har været altafgørende, i en situation som denne, går det op for mig, hvor meget mine nærmeste egentlig betyder. Ligesom min søster er min no. 1, der altid er her for mig. Ting tager tid, og lige nu kan man ikke se en ende på det – men den kommer forhåbenligt. Jeg vil ikke være for personlig, men håber I kan følge mig – har haft brug for at komme ud med det.

Jeg er sikker på at ‘bump’ i livet og nedture er med til at danne os, der skal være plads til at være ked af det og plads til at kunne indse, at vi ikke kan klare alting selv og ikke mindst at vi er mennesker og alle begår fejl. Nogle fejl er mindre tilgivelige end andre, men det kan ske for os alle. Det værste er følelsen man er efterladt med, at det ikke kan laves om. Særligt min ene veninde har forsøgt at huske mig på, at ligemeget hvad man gør, kan dét man har gjort aldrig ændres – så der er ingen grund til at ærgrer sig igen og igen. Det bedste man kan gøre for sig selv, er at se sine fejl som en lærerig proces, hvor man lære at bearbejde ens følelser og ikke mindst sig selv bedre at kende. Jeg har fået en øjenåbner af mange af mine fejl og i min nuværende situation, er det ikke en undtagelse og jeg fortryder inderligt. Det er vigtigt at se fremad og huske på, som min søster sommetider siger; “Everything happens for a reason.” hvad enten man tror på det eller ej, så er det et betryggende citat fra Audrey Hepburn, om at selvom man føler hele verden er imod én sommetider, så sker det for en grund og vi kommer videre med ny viden om mange flere ting end vi selv går og regner med. Tak for at I læser med – jeg er også bare et menneske og selvom jeg på bloggen måske har ageret som altid, har jeg, ligesom mange af jer har prøvet, haft en hård tid.

Ha’ nu en dejlig dag – vi skrives nok ved senere <3 KYS!

7 kommentarer

 • Jeanette

  Vi er kun mennesker, søde Caroline ❤ . Og ja- der er en grund til alt. Et bump på vejen.. Så er det med at komme videre uden at “straffe” sig selv med at for mange tanker. Prøv at ha en fantastisk dag, og alt mulig held og lykke med opgaven ❤ kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Husk jeg altid er her Nine <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Caroline.:)

  Kan se at du har lavet din side lidt om, og jeg tænkte på hvor jeg nu kan finde dit arkiv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror vi allesammen kender til den følelse du beskriver der. Men livet går videre og man må bare forsøge at se tingene fra den lyse side og se fremad. Det er godt at høre at du har nogle fantastiske personer omkring dig – det er altafgørende for at komme videre!
  Jeg synes virkelig at du har en fantastisk blog og jeg ser hver gang frem til dine nye indlæg og til at blive inspireret af din fede stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej caroline bordlampen med fjerskærmen hvor har du købt stellet henne ikke skærmen men selve lampestellet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  smukt outfit
  Hvor er bluse og bælte fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogen sprøde bukser, hvor er de fra caroline? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙HONEST TREE GLASSES∙