LEATHERPANTS X BIKERJACKET

∙QUICK UPDATE∙

Untitled-4Good evening ladies <3 Ord kan ikke beskrive hvor træt og udmattet jeg er lige nu. Synes altid for tiden er hårdt, tidskrævende og der har bare været så mange ting der skal nås, ordnes, tænkes over og udføres – mit hovede runger med blog, arbejde, flytning, familie og alt muligt andet. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at komme sydpå om 1 lille uges tid, det bliver så godt at ligge i solen, med en god bog og ikke skulle tage stilling til andet, end at læse, hygge med familien og spise en masse god mad – det trænger vi alle til lige pt.

Idag har jeg været forbi Joe & The Juice, da jeg inden længe vil vise jer mere om Joes app – stay tuned, det bliver så spændende. Herefter har jeg været på farten i min lille dyt, har købt en masse ting vi har manglet i lejligheden (inklusiv en lampe, der viste sig at være en gulvlampe, og jeg skulle bruge en loftslampe ;-) åh altså! Jeg tror grunden til at flytningen har taget så hårdt på mig, skyldes min perfektionisme og behov for at alt skal stå snorlige og ligeledes dét at jeg elsker at have overblik. Henover flytningen har der været alt andet end overblik, men idag har vores elskede handyman aka farmand, været forbi og hænge hylder op hist og her, lamper og mor har forkælet os med et nyt gulvtæppe og andet fint – I skal glæde jer til at se lejligheden snart igen.

Jeg har kastet mig ud i Photoshops collager nu, så den i ser på billedet er noget jeg vil arbejde mere på – har længe godt kunne tænke mig at udforske den collage-maker, men det kræver tid at sætte sig ind i sådan noget teknik, dog er jeg sikker på at mulighederne er langt flere i Photoshop, kontra Polyvore, hvor jeg plejede at lave dem. Har gået og samlet de fine inspirationsbilleder ind, er vild med den efterårs- bohoinspireret stil med fashionable accessories og detaljer. Følg med på bloggen senere, der kommer nye (og prisvenlige) køb på bloggen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEATHERPANTS X BIKERJACKET