NEO NOIR x SHEIN

∙Julie Fagerholt∙

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2
CLICK TO SHOP
124498-0013_5016012-0014_5Skærmbillede 2015-10-02 kl. 08.31.15
Godmorgen piger! Det har været en underlig nat i den nye lejlighed, man skal altid venne sig til nye omgivelser, men jeg føler med heldigvis allerede hjemme. Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer lejligheden, som er min drømme lejlighed – virkelig, jeg elsker den allerede så højt og dét at min søster er her med mig, er helt igennem fantastisk! Idag får vi lagt gulvtæppe på vores værelser, vi får leveret vores FINE skab (glæd jer!) og vi får også spisebord- og stole hvilket bliver SÅ rart!

Inden længe skal jeg hjem og hente alt mit tøj og de sidste sager, samt sende nogle pakker. Efterfølgende skal jeg forbi tapetforum, hvor jeg skal have valgt noget fint tapet til mit nye værelse. Jeg kan virkelig ikke vente med at få det hele på plads! På billederne kan I se et outfit, flere af jer spurgte ind til på Instagram – det er også rigtig fint. Jeg har en strikkjole på fra VILA, halskæde fra Boas Copenhagen, snakebælte fra Julie Fagerholt og blazer fra Day. Jeg har lagt links under billederne – håber I kan lide det, vi skrives ved! KYS <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEO NOIR x SHEIN