MY BEDROOM ∙WELCOME TO MY APARTMENT

∙JEWELNILE∙CROCODILE OIL∙

PA220040 PA220042
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-25 kl. 22.49.33Skærmbillede 2015-10-25 kl. 22.50.04Skærmbillede 2015-10-25 kl. 22.50.30
Godaften piger! Nu er det tid til lidt beauty-talk, da jeg har prøvet et nyt hudpleje mærke, Jewelnile. Det særlige ved dette mærke, er at de alle er tilføjet krokodilleolie, der har en række fantastiske virkninger på huden bl.a.: bakterie- og svampedræbende, og virusbekæmpende. Denne olie er medvirkende til at hudcellerne bevares længere, er god mod en lang række hudlidelser som urenheder, tør hud, pigment fejl, brandsår og mange flere. Alene dét at produktet er et parabenefrit naturprodukt og har vist sig at kunne hjælpe på de nævnte hudlidelser, samt være forebyggende, gør at jeg synes det er fantastisk!

Min hud har været en smule tør, det sker ofte når der er sæsonskifte som nu. Jeg har altid gået meget op i forebyggende produkter til mit hud, det har jeg fået at vide mange gange – da forebyggelsen er altafgørende, det er langt sværere at reparerer skadet hud, selvom lige netop disse produkter fra Jewelnile har vist sig at hjælpe. Jeg har de seneste uger brugt All Day Skin Caresom bl.a. indeholder, krokodille- mandel- og rosemarinolie. Det har været en super let og fugtgivende creme, som ikke fedter huden helt ind, men blot tilføjer fugt. Jeg har ligeledes brugt Face & Body Oil som jeg allerede nu er stor tilhænger af – den er så lækkert! Olier har altid været en af mine addictions, elsker at forkæle mig selv på den måde. Multi Purpose Ointment er lavet af hele 18% krokodilleolie, og er en meget koncentreret creme, da den er helt uden vand. Den kan hele et sår hurtigt, samt andre tørre områder eller sart hud – det er et must at have sådan en ved hånden, så kan man redde nærmest en hver hudsitiuation, også eksem, brandsår mv. Jeg ved i hvertfald jeg skal have den med på min kommende skiferie, hvor turen går til Val T ;-) Jeg håber I kunne bruge mine tips! I kan se billeder fra Jewelnile’s produkter og deres virkning via deres hjemmeside lige her. 

Pssssstttt…. Jeg har været så heldig at måtte forære jer en rabatkode, den giver jer 20% på alt og er MARB4U <3 Sov dejligt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY BEDROOM ∙WELCOME TO MY APARTMENT