∙Hello Gina Tricot∙

∙HONEST TREE GLASSES∙

750_8746 750_8751Godaften piger <3 Jeg er idag taget hjem til mit andet hjem, nemlig hos mine forældre. Jeg savnede dem og havde alligevel en aften alene, så der var intet andet jeg hellere ville bruge min aften på – selvom jeg nok burde have lavet lidt mere på min aflevering idag, åh altså. Den må jeg bruge hele aftenen imorgen og søndag på – idag havde jeg brug for at priotere lidt hjemmetid og ikke mindst afslapning.

Nok om det, nu vil jeg introducerer jer får et nyt og så lækkert brand. Honest Tree hedder det, solbriller herfra er 100% bæredygtige, samtidig med at kvalitet og design er i højsædet. Materialet af disse briller, er bambus, som er én af de mest bæredygtige træsorter, som mindsker belastningen af miljøet. For at få lidt backgroundinfo, så er bambustræet faktisk den mest miljøvenlige træsort, da den vokser langt hurtigere end andre træer – nogle helt op til 1 meter eller mere i døgnet. Der er meget mere at læse om bambussen og dens fantastiske egenskaber, samt mere om Honest Tree via deres hjemmeside lige her.

Jeg er helt tosset med mine nye briller, som sidder så godt, samtidig med at designet er råt og lækkert – og så kan man endda bære dem med god samvittighed. I kan finde den brillemodel jeg har på, lige her. Nu vil jeg se vild med dans, med mine søde forældre <3 Nyd aftenen, vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙Hello Gina Tricot∙