∙WELCOME TO OUR LIVINGROOM∙

∙Hello Gina Tricot∙

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-09 kl. 08.38.37Skærmbillede 2015-10-06 kl. 23.30.59
Godmorgen piger! Håber I alle har sovet dejligt. Jeg har virtuelt modul her til morgen, så møder kl. 10 idag, hvilket er SÅ dejligt. Så kan min søster og jeg morgenhygge sammen, med god morgenmad og lidt musik – det er altid hyggeligere med selskab om morgenen. Jeg tog forleden lidt billeder af min nye fine bluse fra Gina Tricot, som jeg måtte eje i 2 farver – købte den også i mørkegråmeleret. De er SÅ bløde og perfekte til en efterårs- vintergaderobe, da de er så behagelige at have på tykke i stoffet og perfekte under en strikbluse. Nu vil jeg hoppe i tøjet, vi skrives ved senere – ha’ en dejlig dag <3

9 kommentarer

 • Natasha

  Du sælger vel ikke den hvide bluse? De alle er desværre udsolgt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  60 63 24 94 – hvis det er så send mig en sms hvis du har andre bluser lignene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Caroline, jeg undrer mig over, hvilken størrelse du har bestilt den i og hvordan er den i størrelsen?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har den i str. small og den er helt alm i størrelsen, har samme trøje i grå, den tog jeg i str. xs – begge passer mig, men str. xs sidder helt til, hvor small er en smule løsere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Okay, det er dejligt at vide da jeg er lidt i tvivl om hvilken størrelse jeg burde bestille:P tak fordi du har taget tid til at svare☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Caroline.
  Jeg ville egentlig bare høre, om hvad det er for et kamera, du har? Tak på forhånd;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙WELCOME TO OUR LIVINGROOM∙