∙WELCOME TO OUR LIVINGROOM∙

∙Hello Gina Tricot∙

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-09 kl. 08.38.37Skærmbillede 2015-10-06 kl. 23.30.59
Godmorgen piger! Håber I alle har sovet dejligt. Jeg har virtuelt modul her til morgen, så møder kl. 10 idag, hvilket er SÅ dejligt. Så kan min søster og jeg morgenhygge sammen, med god morgenmad og lidt musik – det er altid hyggeligere med selskab om morgenen. Jeg tog forleden lidt billeder af min nye fine bluse fra Gina Tricot, som jeg måtte eje i 2 farver – købte den også i mørkegråmeleret. De er SÅ bløde og perfekte til en efterårs- vintergaderobe, da de er så behagelige at have på tykke i stoffet og perfekte under en strikbluse. Nu vil jeg hoppe i tøjet, vi skrives ved senere – ha’ en dejlig dag <3

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

∙WELCOME TO OUR LIVINGROOM∙