∙Julie Fagerholt∙

∙GOODIEBOX∙BEAUTY ICON∙

P9270066
P9270070
Hej mine kære piger! Hermed første ‘rigtige’ indlæg fra mit nye, lille hjem. Det har været 100 gange hårdere af flytte, end jeg umildbart havde regnet med. Der er blevet rykket rundt, pakket TONSVIS af flyttekasser ud, samlet borde, stole og generelt har det været 3 dage med fart på. Torsdag hvor vi flyttede, gik så stærk og det handlede bare om at få alt rykket ind og have et sted at sove – igår var vi dog meget effektive og jeg fik ordnet en masse flyttekasser, lagt gulvtæppe på værelset, spraytan hos TanningDanmark og meget andet. Hihi, måtte liiige koble lidt af under al den flytterod ;-)

Imorgen får vi sat mit skab op og hængt de sidste lamper op – så det bliver fantastisk, kan næsten love jer nogle billeder af vores fine lejlighed imorgen. Stay tuned! Nu skal det dog handle om noget helt andet, nemlig denne måneds GOODIEBOX, der har fokus på Beauty Icons. 

Denne måneds GOODIEBOX indeholdet de lækreste items, måske min hidtil yndlings box.   Jeg har modtaget den lækreste lipliner, som er mat og givet det smukkeste resultat, hvis aftenen står på et ikonisk look. Der var ligeledes en skøn revitalizing mask,  fra mærket GILDA COSTMETIC – det er en lækkert og meget effektiv fugtgivende maske – man skal blot lade den sidde på huden i 10-15 min og fjerne den med lunken vand. Baby Face On!

Jeg stod forleden dag og havde netop brugt min hårolie op, og efter at have prøvet INCA OIL, er jeg ikke i tvivl om hvilken jeg skal investerer i næste gang. Den er så god! Jeg har altid haft svært ved at finde den perfekte olie, da de ofte bliver way too much og fedtede. Denne er en nærende olie, som er udvundet af en peruviansk nød og vigtigst af alt, den er ikke fedtet.

Teeez Cosmetics eyeliner har en meget dyb og intens farve, som gør det meget nemt at opnå lige netop det resultat man ønsker. Jeg har aldrig gået med meget eyeliner, men synes det er super fint at lave en nedtonet skygge i øverste vippekant. Som et ekstra lille plus, har jeg også modtaget en øjenvippe-bukker, som jeg har manglet SÅ meget – blev så glad da jeg så den lå i boxen.

Nu vil jeg måske skrive endnu et indlæg til jer, om ikke andet håber jeg I kunne bruge dette indlæg og de mange beauty-tips. I kan læse meget mere om GOODIEBOX konceptet lige her, som forresten koster 119 kr om måneden <3 Pengene værd, når postmanden dukket op med en pakke bestående af goodies!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙Julie Fagerholt∙