VIND ET GAVEKORT TIL STICKS N' SUSHI ELLER ET SÆT CND-NEGLE

∙A little black thing∙

750_8433 750_8434Godaften piger! Jeg har haft en lang dag idag, er blevet små syg og har haft det rigtig skidt her til aften – så typisk lige op til flytningen, men det skal vi nok klare anyways, jeg på drikke lidt te og frisk frugt og håbe jeg vågner op helt frisk imorgen! Jeg skal her til aften pakke det sidste ned – herunder alt mit tøj, makeup og badeværelsesting. Imorgen kommer flyttebilen tidligt, og så skal vi ellers bare have ordnet og købt ind til lejligheden – glæder mig så meget til vi så småt kommer på plads.

På billederne kan I se min fine floral dress, som jeg vil kalde den. Den er så fin, yndig og meget feminin. Jeg synes snittet er smukt og den meget ‘piget’ pasform, passer bare perfekt til kjolens look. Nu vil jeg lige få det sidste i flytterkasserne, hoppe i bad og så i seng – need a lot of energy tomorrow! I kan forresten finde kjolen online her. Ha’ en skøn aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND ET GAVEKORT TIL STICKS N' SUSHI ELLER ET SÆT CND-NEGLE