∙A little black thing∙

∙ MY FAVOURITE BIKNI∙

P9270056
CLICK TO SHOP
119937-0097_5
Der er idag kun 25-dages tid til at jeg rejser til Dubai med min søde familie! Jeg glæder mig så inderligt til at få noget sol igen, det trænger man til, nu hvor man kan mærke kulden nærme sig. Jeg nyder dog også efteråret i fulde drag lige pt. synes morgenerne er helt igennem fantastiske, selvom det til tider er surt at stå tidligt op, så er det alt værd, når man ser den smukke solopgang og de klare, friske morgenener. Jeg elsker faktisk allermest det danske efter- og forår – der er vejret frisk, hverken for koldt eller for varmt og stadig så smukt.

Jeg elsker dog også at rejse væk, bare 1 uge – det giver så meget energi at komme væk og få varme bare 1 enkelt uge, og det er et fint afbræk i vinteren for mig. I anledningen af den kommende ferie, kunne jeg ikke modstå denne fine bikini fra Nelly – jeg er så vild med den! Synes det grafiske print og farverne er smukke – særligt når man har fået en fin tan.

2 kommentarer

  • Stephanie

    Hej Caroline.
    Må jeg spørge hvad str du har taget bikinien i? Den er virkelig smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙A little black thing∙